Üyelerin en son online olma tarihleri görülüyor mu?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Üyelerin en son online olma tarihleri görülüyor mu?
Üyelerimizin ykp de topluca bir sayfa içinde -smf forumda olduğu gibi-en son ne zaman (kaç gün önce) online olduklarını görebiliyor muyuz?Pasif üyeleri böylece saptamak mümkün olabiliyor mu?
Ben bakındım ama bu işe yarayacak bir ayar bulamadım.
Ben bakındım ama bu işe yarayacak bir ayar bulamadım.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Üyelerin en son online olma tarihleri görülüyor mu?
bunumu diyorsun, eger öylese zaten phpBB3 de bu var
http://www.ressim.net/show.php/90404_cats1.jpg.html
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
http://www.ressim.net/show.php/90404_cats1.jpg.html
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
EsmerÖzcan'ın gösterdiği yeterli olur. 

Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
difficulty gönderdiğin resimdeki bölüme nereden girdin?
Ben üyelere basınca çıkan listede kayıt tarihleri görülüyor,ancak son aktiflikleri görülmüyor.
Tek tek bakmaya kalkarsam ykp-->kullanıcılar ve gruplar-->grupları yönet--->liste
şeklinde erişebiliyorum.
Listeden tek tek isim seçersem son aktiflikleri görülüyor.
Yukarıda seninki gibi listede son aktiflikleri görülmüyor.Hatta email ve ıp numaraları da açıkça görülmüyor.Tek tek seçip ancak öyle görüntüleyebiliyorum.
Sen (3.0.4 kullanıyorsun sanırım) bu listenin adresine nasıl ulaşıyorsun?
Yoksa ben de bir görüntüleme izin sorunu mu var?
Ben üyelere basınca çıkan listede kayıt tarihleri görülüyor,ancak son aktiflikleri görülmüyor.
Tek tek bakmaya kalkarsam ykp-->kullanıcılar ve gruplar-->grupları yönet--->liste
şeklinde erişebiliyorum.
Yukarıda seninki gibi listede son aktiflikleri görülmüyor.Hatta email ve ıp numaraları da açıkça görülmüyor.Tek tek seçip ancak öyle görüntüleyebiliyorum.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sitendeki üyeler linkine tıkla gözükür?sailor yazdı:difficulty gönderdiğin resimdeki bölüme nereden girdin?
şeklinde erişebiliyorum.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
evt ben 3.0.4 kullanıyorum sadece üyeler linkine tıklıyorum extra biryere tıklamamıyorum
bu iznlerle alakası olabiliyo sanırım
izinlerden çevrim içi listesini görebilmek için izin vermelisin
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bilmem belki ayrı izini vardır ama sanmıyorum.difficulty yazdı:evt ben 3.0.4 kullanıyorum sadece üyeler linkine tıklıyorum extra biryere tıklamamıyorum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir