Kayıt Sayfasına ek yazı ekleme

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
slicer
Kayıtlı Kullanıcı

Kayıt Sayfasına ek yazı ekleme

Mesaj gönderen slicer »

Arkadaşlar
Kayıt safyası var ya hani 3 paragraf yazı var altında da bu koşulları kabul ediyorum ve etmiyorum düğmeleri var.
Bu sayfaya kendim bir paragraf eklemek istiyorum bunun için ucp.php'ye ek yaptım yükledim.
Yazılar gözüküyor bir sorun yok fakat "bu koşulları kabul ediyorum" tıklayıp bir sonraki sayfaya geçtiğimiz zaman "Kayıt doğrulaması" için olan resim gelmiyor çarp olup kalıyor.

Yazdığım paragrafı silip tekrar yükleyince ucp.php'yi düzeliyor. Nasıl bişey bu ne yapmam lazım?

Teşekkürler...
AngelFRANTIX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Kayıt Sayfasına ek yazı ekleme

Mesaj gönderen AngelFRANTIX »

Bir html dosyası oluştur bunun içine metni yaz.

ardından kayıt dosyasını tema içinde bul ve oraya

<!-- INCLUDE Dosya Adı.html -->

olarak ekle.
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

Merhabalar,

Dil dosyaları içinde bulunan ucp.php dosyasında istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kod: Tümünü seç

'TERMS_OF_USE_CONTENT'   =>
Dip Not : Profilinize phpBB kullandığınız site adresini yazmaz iseniz sonraki destek adımlarından yararlanamayacaksınız.
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
esadow
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen esadow »

bi kaç değşiklik yaptım ucp.php dosyasında ardından bu ve bunun gibi bi kaç hata aldım acaba yanlışlıkla yukardaki lisans yazılarında mı oynama yaptım? orjinalinide kaydetmedim.nasıl düzeltirim şimdi onu sizden biri bana ucp.php Tr dosyasını yollayabilr mi? bi sorun olmaz heralde phpbb3 3.0.0

aldığım hata:

Kod: Tümünü seç

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3403: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/ucp.php:1)
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
esadow
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen esadow »

orjinalini indirip yeniden yükledim belki lisans yazılarında oynama yapmışımdır diye attım ve hatalar giderildi.şimdi bir sorun yok ama daha önce defalarca ekleme yapmamıza rağmen şimdi cok daha dikkatlice değişiklik yapıyorum ve aynı hataları alıyorum sorun yanlış bişey silme ekleme gibi bişey deyil başka bişey var ama anlamadım var mı bi bilgisi olan?
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

yazdigini bi buraya ekklermisin ayrica yazdiklarini bunun arasina aldigindan emin misin ' ',
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
esadow
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen esadow »

koyduğun işaretleri ayrıca benim mi koymam gerekli yoksa varolan ın içine mi yerleştirmem gerekli onu mu kastediyorsun?

sonucta kayıt sayfasında var olan yazıların bitimine bişeyler ekliyorum siteyle ilgili ve bi resim linki koyuyorum daha önceden yapılmıştı...ve bi sorun yaşamamıştık şimdi neden olmuyor anlamıyorum ayrıca bi sorun daha farfkettim yönetim panelinden hiç bir stgil dosyası (overell_footer.html header.html olsun vb. vb.) hiç bir dosyada değişiklik yapamıyorum değşiklik yapıp gönder dediğimde ana sayfaya dönüyor ve yaptığım deüğişiklik aktif olmuyor tekrar o dosyayı açtığım zaman değşiklik felan da yok mecburen ftp ile bağlanıp değşiklik yapıyorum...uğrastırıyor...sence bu sorunlar neden kaynaklı?
slicer
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen slicer »

AngelFRANTIX yazdı:Bir html dosyası oluştur bunun içine metni yaz.

ardından kayıt dosyasını tema içinde bul ve oraya

<!-- INCLUDE Dosya Adı.html -->

olarak ekle.
Teşekkürler
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir