Phpbb nin sitesinde en arkalardaydı , çoğu kişi bakmaz felan diye düşündüm buraya koyuyum dedimSeO yazdı:Türkçe Düzenleme için phpbb_seo_class.php dosyasını açın ve:
Ara:Kod: Tümünü seç
$this->seo_path['phpbb_script'] = $script_path;
Sonrasına Ekle :Kod: Tümünü seç
// --> Custom str_Replace arrays, to handle special cases properly $this->seo_opt['url_find'] = array( utf8_chr(286),utf8_chr(287), // g utf8_chr(304),utf8_chr(305), // i utf8_chr(350),utf8_chr(351), // s ); $this->seo_opt['url_replace'] = array('g', 'g', 'i', 'i','s', 's');
Ara :Kod: Tümünü seç
$url = preg_replace('`\[.*\]`U','',$url);
Sonrasına Ekle:Should do itKod: Tümünü seç
$url = str_replace( $this->seo_opt['url_find'], $this->seo_opt['url_replace'], $url );
Advanced-phpBB3-SEO 0.4.4 Türkçe Düzenleme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Advanced-phpBB3-SEO 0.4.4 Türkçe Düzenleme
- [_HiTMaN_]
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Advanced-phpBB3-SEO 0.4.4 Türkçe Düzenleme
- Selamlar,
Arkadaşlarım rica etsem bu Advanced-phpBB3-SEO 0.4.4 modun tükçeleştirmesi değilde orjinal linkini verebilirmisiniz?
İyi Günler,
[_HiTMaN_]
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ya bu seo modun türkçe dil desteği elinde olan varmı acaba?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
galiba türkcesi yok sadece en, fr bide de dileri varserkan_u19911 yazdı:ya bu seo modun türkçe dil desteği elinde olan varmı acaba?
- [_HiTMaN_]
- Kayıtlı Kullanıcı
- Selamlar,
Ben yapamadım bunu.Bu forumda Türkçe anlatımı filanda mı yok?
İyi Günler,
[_HiTMaN_]
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu modda google 404 hatasi vermis bazi sayfalarima mesela su sekilde cikmis url http://www.dostmekan.net/%C5%9Feftali-t595.html normalde http://www.dostmekan.net/seftali-t595.html olarak cikmasi lazim sizce bu sorun neden olabilir?
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ModX kurlumunda Dil desteğinden türkçeyi seçersen gerekli herşeyi anlatıyor zaten mod kurmayı bilmiyorsanız lütfen mod kurlum makalesini okuyunuz[_HiTMaN_] yazdı:
- Selamlar,
Ben yapamadım bunu.Bu forumda Türkçe anlatımı filanda mı yok?
İyi Günler,
[_HiTMaN_]
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
The_Delicius yazdı:Bu modda google 404 hatasi vermis bazi sayfalarima mesela su sekilde cikmis url http://www.dostmekan.net/%C5%9Feftali-t595.html normalde http://www.dostmekan.net/seftali-t595.html olarak cikmasi lazim sizce bu sorun neden olabilir?
modda kesinlikle sorun yoktur, bunlar senin önceki kurlumundan olabilir googla indexlemedede bir sorun yok belki sen başka bi seo mod kurşuşsundur ondna olabilir di diğer seo mmod vardı harfleri türkçe gösteriyordu onu kurduysan googlaki indexleme böyle olur
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
$this->seo_path['phpbb_script'] = $script_path; bunu arattırdım bulunamadı yazıo ?
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kardeşim parça parça aratmayı dene bide onu belki üzerinde bi değişiklik yapmışsındırtrcs.forumlari.net yazdı:$this->seo_path['phpbb_script'] = $script_path; bunu arattırdım bulunamadı yazıo ?
- chingachgook
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ultimate seo 0.6.4 sürümü Türkçeleştirme sorunu devam ediyor .Bu yüzden sitemap bile göndermedim google'a.Sorunun düzelmesini bekliyorum.Lütfen bir hayır sahibi yardımcı olsun.
NOT:Bu şekilde yani Türkçe karakterlerin çıkmadığı (ğ,ı,ş v.b.) kategori ve başlıkları bu şeklide google'a sitemap olarak eklesem ne tür zararları olur?
NOT:Bu şekilde yani Türkçe karakterlerin çıkmadığı (ğ,ı,ş v.b.) kategori ve başlıkları bu şeklide google'a sitemap olarak eklesem ne tür zararları olur?
Her türlü program,istek-sorun hattı bu sitede,
http://www.forumincisi.com
http://www.forumincisi.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir