Field 'user_thanked' doesn't have a default value [1364]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Dun forumuma thank post u kurduğumdan beri yeni üye olunurken hata veriyor. Forumdaki bütün dosyaları klasörleri tek tek yeniledim config dosyaysı hariç ama hala aynı hatayı vermeye devam ediyor nerden yapacağımı bilen varsa lütfen yardım etsin.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Field 'user_thanked' doesn't have a default value [1364]
Öncelikle konuyu yanlış yere açtınız.thanks mod 0.4 modunu düzgün bir şekilde kurduysanız hiçbir sorun yaşamamanız gerek çünkü bende gayet sağlıklı çalışıyor.
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Başlık 3.0.x MOD Destek bölümüne taşındı...
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Kod: Tümünü seç
ALTER TABLE phpbb_users DROP user_thanked;
ALTER TABLE phpbb_users DROP user_thanked_others;
Senin temanda Tmol mu ki gayet sağlıklı çalışır düzgün kurunca diyorsun? Ben düzgün kurdum hatta düpdüzgün kurdum ama çalışmadı.Pierce_MVP yazdı:Öncelikle konuyu yanlış yere açtınız.thanks mod 0.4 modunu düzgün bir şekilde kurduysanız hiçbir sorun yaşamamanız gerek çünkü bende gayet sağlıklı çalışıyor.
ExtraOrtam yazdı:Yukarıda Verdiğim Kodu Mysql'da Sorgula Bukadar...Kod: Tümünü seç
ALTER TABLE phpbb_users DROP user_thanked; ALTER TABLE phpbb_users DROP user_thanked_others;
Teşekkür ederim arkadaşım halletti.
Arkadaşlar ben kodu sqlda sorgulatıyorum sorun düzeliyor üyelik yapıyorum. Ama aradan 1 saat kadar bi zaman geçiyor bi üyelik denemesi yapıyorum yine aynı sorun oluyor tekrar kodu sqlda sorgu yapıyorum düzeliyor yine aradan belirli bi süreden sonra tekrar hatayı veriyor nasıl düzeltebilirim?
http://www.motoalem.com/ucp.php?mode=register
http://www.motoalem.com/ucp.php?mode=register
Evet sorunun oluşu tam olarak şöyle birine teşekkür verildikten sonra bir üye yapma denemesi yapıyorum sorgu yapmama ragmen Field 'user_thanked' doesn't have a default value [1364] hatası veriyor ben yukarıda verilen kodu sorgulattıgımda üye olunabiliyor birisi birine teşekkür verdiğinde yine Field 'user_thanked' doesn't have a default value [1364] hatası veriyor bunu kalıcı ayarlamanın yolu nedir arkadaşlar yardım ederseniz mutlu olurum
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sorguyu yapmadan önce ve yaptiktan sonra Önbellek temizleyin
ayrica veritaban'dan bu iki sql sorgularini silin öyle tekrar girin
ayrica veritaban'dan bu iki sql sorgularini silin öyle tekrar girin
Dediklerinizi uyguladım malesef aynı hata vermeye devam ediyor teşekkür modunu ben kurmadım neerden deaktif yapılacagınıda bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]
Bu sayfa açılırken bir sql hatası oluştu. Bu problem devam ederse lütfen bir yönetici ile iletişime geçin.
Lütfen mesaj panosu yöneticisine ya da webmaster’a bildirin: info@motoalem.com
veritabanındaki user_thanked tablosunun alan değeri boş olduğundan bu hatayı vermektedir.
phpMyAdmin'den user_thanked tablosunun alan değerini 0 yapıp deneyin düzelmesi lazım. Düzelmiyorsa veritabanından user_thanked ve user_thanked_others tablolarını silip mod kurulumundaki SQL sorgularını yeniden sorgulatın.
phpMyAdmin'den user_thanked tablosunun alan değerini 0 yapıp deneyin düzelmesi lazım. Düzelmiyorsa veritabanından user_thanked ve user_thanked_others tablolarını silip mod kurulumundaki SQL sorgularını yeniden sorgulatın.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Dn_35 yazdı:veritabanındaki user_thanked tablosunun alan değeri boş olduğundan bu hatayı vermektedir.
hocam malesef olmadı tabloları sildim sql hata verdi nasıl yapacam ya

Berk çıkan hatayı yazmazsan ne hata çıktığını bilemez, çözüm öneremeyiz.
Yardımcı olmaya çalışacaktım ama çeviri imzasını silmişsiniz...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir