attachment hakkında

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
sagi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

attachment hakkında

Mesaj gönderen sagi »

Herkese selamlar ....
Öncelikle phpbb3 forumunu kurmulumunu gerçekleştirdim.Ayrıca yeniyim ve öğrenmek için buculama zamanı yaşıyorum.Sizlerin düşüncenizi almak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Düşüncemi paylaşmak ve önerinizi,yardımınızı bekliyorum.Bir logo sitem var phpbb3kurdum, seosunuda aktif ettim..Yapmak istediğim şu :

Her açtığın yeni başlıkta resmin adini ve ftpden resimlerim diye bir klasör acıp sonrasinda BBCODE'la resmin önizlemesini koyup sonrasinda attachment özelliğini kullanalıp o resmi indirmelerini istiyorum..Yeni Başlık açtığımda dosya yüklenmesi yaptığında GÖZAT a bastıgımda dosya yükleniyor ama mesajı foruma gönder yapınca postta attachment aşağıda çıkmıyor...

files klasörü 777 chmod ayarında olup içinde sadece index.htm ve .htaccess dosyalari bulunmaktadır.
Kullandıgım tema : prosilver
Eklenti Ayarlarini ayarlarini normal öngörülen ayarlarda yapılmıştır.

Attachment adında arama yaptım.Ama aradığım fakat kaynağı bulamadım.Bu konu hakkında forum içinde sağlam bir link ve kaynak verirsiniz çok sevinirim.
sagi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: attachment hakkında

Mesaj gönderen sagi »

Sanırım kimse bilmiyor yada yardımcı olacak kimse yok :(
Kullanıcı avatarı
ogzblgnr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ogzblgnr »

bunun yerine bir galeri modu kursanız?
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
sagi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sagi »

Cewapınız için çok tşk ediyorum. Elimde tam 5000 tane logo bulunmakta amacım şu : tek tek başlık acıp o firmalarin logolarını önizleme yaratmak sonra .PDF olarak download etmelerini istiyorum.Galeri demekle iyi fikir ama logo galerisi olmaz çünkü 5000 tane firmanin logosu var.Tek sıkıntım başlık actıktan sonra Eklenti ekle dediğimde GÖZAT a basarak bilgisayarimdaki dizine giderek Dosya Ekle yapıyorum.Ama sonra başlıkta eklenti kısmı çıkmıyor :( günlerdir çözemedim nerede yanlış yaptıgım yeri bulamadim.Buradaki forumda eklenti dosya ekleme yapınca oldu :(
Kullanıcı avatarı
ogzblgnr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

pdf dosyaları mesaja ek olarak eklendiklerinde tarayıcıda açılamazlar zaten.

Bunun yerine önce pdf uzantılı dosyayı/dosyaları ftp ile hostunuza atın, sonra admin panelden yeni bir BBCode oluşturun:

HTML karşılığı:

Kod: Tümünü seç

<iframe src="{TEXT1}" width="{TEXT2}" height="{TEXT3}" border="0"></iframe>
BBCode karşılığı:

Kod: Tümünü seç

[iframe {TEXT2}, {TEXT3}]{TEXT1}[/iframe]
{TEXT1}: pdf dosyasının adresi
{TEXT2}: iframe'in genişliği
{TEXT3}: iframe'in yüksekliği.

Benim aklıma bu geldi.
Bu kodu kullanınca başlıkta logonun olduğu pdf sayfası açılacak ve önizleme gibi birşey olacak.
Altına bir de link verirsiniz, tam halini görmek için.

NOT: Önizlemenin boyutunu siz ayarlayacaksınız. Piksel cinsinden, TEXT2 ve TEXT3 yerine.
sagi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sagi »

Fikrinize paylaşım için tşk ederim.Ama demek istediğim şuydu yeni başlık oluşturulduğunda aşagıda bulunan Eklenti Yüklemesi sekmesine tıkladığımda

Bir veya daha fazla dosya eklemek istiyorsanız alttaki açıklamaları doldurun.

Dosya adı: Gözat Dosya Ekle

Dosya yorumu

buradan dosya yüklemesi yapıp , açtığım başlıkta aşağısında resimdeki gibi çıkmasını istiyorum.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Bu yöntemle indirmelerini istiyorum.Bu konuda paylaşım yaparsanız çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
ogzblgnr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

hmm bu bir standart phpBB özelliği.
Forumunuza çok mod kurdunuz mu? Yani büyük ihtimal mesaja dosya eklemeyi sağlayan dosyalarda değişiklik/bozulma olmuş.

Satır içine yerleştir butonunu denediniz mi? böyle gözükür:
test
test
alternate.png (27.95 KiB) 1913 kere görüntülendi
sagi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sagi »

ogzblgnr yazdı:hmm bu bir standart phpBB özelliği.
Forumunuza çok mod kurdunuz mu? Yani büyük ihtimal mesaja dosya eklemeyi sağlayan dosyalarda değişiklik/bozulma olmuş.

Satır içine yerleştir butonunu denediniz mi? böyle gözükür:
alternate.png

bu kısmı anlayamadım..
Kurdugum modlar

Advanced Seo
GYM Sitemap
ACP_ADVERTISEMENT_MANAGEMENT bunları kurdum....
sagi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sagi »

Allahını seven yardımcı olsun..Destek istedim sanırım kimse bilmiyor.Site yönetimi konumu kilitlesin.Kimseye zahmet vermeyelim.
Kullanıcı avatarı
ogzblgnr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Aslında destek alabilmeniz için öncelikle profilinize web sitenizi girmeniz gerekiyor.

Ama daha önce link vermiştiniz, sitenize üye oldum ve test için bir eklenti yüklemek istedim. İzin verilen en fazla 100 Byte diyor, yani 1 KByte bile değil. Öncelikle o değeri yükseltseniz?
Kullanıcı avatarı
ogzblgnr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

problem çözüldü sanırım?
sagi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sagi »

Çokı tşk ediyorum yardımın için...Konu kilitlenebilir.......
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir