Direk Embed Kodu ile Video eklemek..

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
tartini
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Direk Embed Kodu ile Video eklemek..

Mesaj gönderen tartini »

video.google, yahoo gibi sitelerden alınan embed kodunun mesaj ekranına direk copy paste yapılarak video eklemesi nasıl yapılmaktadır ?

yetkin forum phpbb ile bunu yapıyor ama ben bir türlü bulamadım.

bbcode ile tek tek uğraşmak yerine mesajın içeriğine direk embed kod yapıştırılarak video eklemesi yapıldın istiyorum..

Yardımlarınız için teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Direk Embed Kodu ile Video eklemek..

Mesaj gönderen difficulty »

böyle bişi varsa bende bilmek isterim
tartini
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tartini »

Olumlu yada olumsuz cevap varmı acaba ?
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

tartini yazdı:Olumlu yada olumsuz cevap varmı acaba ?
Bunun için WYSIWYG Modu kurmalısın. Şuan phpbb3 için yazılmış tavsiye edebileceğim böyle bir mod yok!

Şuradakimesajından anladığım kadarıyla çok eski bir WYSIWYG MODUnu kurmaya çalışıyorsun ama onu kurma.Hiç kullanmadan kaldır.İlla kurmak istiyorsan şunu kur. Şimdilik en iyisi:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p7198365
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
_Dream_Man_
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen _Dream_Man_ »

Buradaki modu da deneyebilirsin.
Kullanıcı avatarı
ogzblgnr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ogzblgnr »

http://www.lithiumstudios.org/forum/vie ... 32c1a1cf17

Bu mod mesajlarda HTML'ye izin veriyor.

Düzenleme:
Pardon Dream Man aynısıymış :D
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

ogzblgnr yazdı:http://www.lithiumstudios.org/forum/vie ... 32c1a1cf17

Bu mod mesajlarda HTML'ye izin veriyor.

Düzenleme:
Pardon Dream Man aynısıymış :D
Tabi o modu kullanırken çok çok dikkatli olmak lazım. İzin sistemiyle HTML kullanabilecek grup ve kullanıcıları belirleyebiliyoruz bu mod ile , dikkat edilmesi gereken şu ki eğer izinleri doğru yapılandıramazsanız siteniz çok kolay bir şekilde saldırıya uğrayıp çökertilebilir.

Textarea kısmına sadece basit bir kod bloğu yazıp göndererek sitenin etkisiz hale getirilmesi sağlanabilir.
Kendim denemiştim bi ara :D Kendi sitemi çökerttim.

Zaten Forum sisteminin en önemli temeli HTML kodlarını BBCodeye çevirmek değil mi?
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Kullanıcı avatarı
ogzblgnr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ogzblgnr »

Zaten orada diyor, buna çok güldüm :D
Lithium Studios yazdı: Repeat after me:
If my board gets hacked because I allowed somebody to post HTML it is my fault and I can not hold anyone else responsible. This modification is a major security vulnerability to my board, I am willing to put myself and any others who access this board in danger to have HTML capabilities.
Benden sonra tekrarla: :D
Eğer birinin HTML kodu göndermesinden dolayı benim mesaj panom hacklenirse bu benim hatam ve başka birini sorumlu tutamam. Bu modifikasyon mesaj panom için büyük bir güvenlik sorunu, ben kendimin ve bu mesaj panosuna erişenlerin tehlikeli HTML kodu gönderme yeteneğine sahip olmasına razıyım.
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

ogzblgnr yazdı:Zaten orada diyor, buna çok güldüm :D
Lithium Studios yazdı: Repeat after me:
If my board gets hacked because I allowed somebody to post HTML it is my fault and I can not hold anyone else responsible. This modification is a major security vulnerability to my board, I am willing to put myself and any others who access this board in danger to have HTML capabilities.

Repeat after me :D . Bu çok güzelmiş.. Yes Teacher . OK . diyoruz bizde..
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir