3.0.5 Temasına geçiş

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
mhun
Kayıtlı Kullanıcı

3.0.5 Temasına geçiş

Mesaj gönderen mhun »

Merhaba,

3.0.4 teması kullanıyorum şuan. Ama 3.0.5 temasına geçmek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerek?

3.0.4 temasını indirip kuruyordum ya, onun gibi mi yapmam gerek, yani, 3.0.5 temasını indirip kurmam mı gerek?
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: 3.0.5 Temasına geçiş

Mesaj gönderen Dn_35 »

kurulu çok düzenlemen yoksa yeni tema dosyalarını eski dosyaların üstüne yazdırıp yönetimden tema şablonlarını yenilemen gerek, kurulu çok düzenlemen varsa 3.0.5 Duyuru başlığındaki kod değişikleri dosyasını indirip içindeki değişikleri yapıp yönetimden tema şablonlarını yenilersen olur.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
mhun
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mhun »

kurulu çok düzenle
nedir bu?
Mod felan diyorsanız, hiçbir mod ekli değil. Yani şuanki temayı indirip kurduğum gibi, kendi halinde..
_Dream_Man_
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen _Dream_Man_ »

Güncelleme dosyalarını üzerine yazdırıp tema şablon ve görüntü setlerini yenileyin. Tema güncellemesi tek başına bir yarar sağlamaz. Forum güncellemesinide mutlaka yapın.
mhun
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mhun »

Peki nasıl yapacağımı adım adım yazar mısınız rıca etsem?
Kullanıcı avatarı
ogzblgnr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ogzblgnr »

Eğer standart prosilver'ın üzerine hiçbir değişiklik yapmadıysan dosyaların tamamını ftpye at, üzerine yazacak biçimde.
Sonra şablonları, temayı, görüntü kümelerini falan yenile.
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
mhun
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mhun »

ogzblgnr yazdı:Eğer standart prosilver'ın üzerine hiçbir değişiklik yapmadıysan dosyaların tamamını ftpye at, üzerine yazacak biçimde.
Sonra şablonları, temayı, görüntü kümelerini falan yenile.

Kesin olur mu dersin?

Ve de öyle forum güncellenmiş olmuyor değil mi? Yine 3.0.4'te kalmış mı oluyor? Sadece tema mı 3.0.5 olmuş oluyor?

Cevaba göre deneyeceğim. ;)
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

siten 3.0.4 se temayi neden güncellemek istiyorsun ki? sorundan baska birsey degil.

siten 3.0.5 ise ozaman siteden kod degisklikleri indir prosilver tabanliysa prosilver güncellemeyi temanda uygula subsilver2 temasi ise ozaman subsilver2 degisikliklerini yap temana, teman standart prosilverse ve phpBB 3.0.5 ise siten ozaman burdan 3.0.5 paketini indir icindeki prosilver dosyasini ftpndeki prosilverin üzerine yaz

Not: eger prosilveri ftpndeki prosilverin üzerine yazarsan ozaman öncede yaptigin tema degisiklikleri gider (yedek al yani)

3.0.4 versionunu ve standart porsilver kullaniyorsan ozaman oto güncelleme paketini indir ozaman dosya, tema, veritaban yani tam güncelleme yapmis olursun.
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
mhun
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mhun »

EsmerÖzcan yazdı:
3.0.4 versionunu ve standart porsilver kullaniyorsan ozaman oto güncelleme paketini indir ozaman dosya, tema, veritaban yani tam güncelleme yapmis olursun.
Evet aynen onu kullanıyorum. Rıca etsem oto güncelleme linkini koyar mısınız? Paketi indirdikten sonra nasıl yapacağım peki?
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen difficulty »

3.0.5 oldugunu görmüşsün o sayfaya giripte otomatik indirme linkini farketmemen garip
girdiğin sayfaları incelemelisin
forumu takip etmelisin aramalar yapmalısın yoksa takılır kalırsın
bütün bunların girdiğin 3.0.5 sayfasında anlatımları vardı aslında
viewtopic.php?f=31&t=16063
bizzat benm uzun bir anlatımım var bence tüm yorumları oku localinde dene ve yapamazsan yapamadıgın yerleri sor
mhun
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mhun »

:) Yok yok, hepsini gördüm de bu işlerden pek anlamadığım için emin olmak için detaya inmeye çalışıyorum.

3.0.5 oto güncelleme paketi ni ve 3.0.5 phpbb tr paketini indirdim ve ikisini de ayrı klasöre açtım. Şimdi ne yapayım?
Kullanıcı avatarı
ogzblgnr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ogzblgnr »

Klasörün içindeki dosyaların tamamını forumun ana dizinine at.

sonra forum dizininde /install/index.php yi çalıştır.
Otomatik güncelleme aracı karşına çıkacak.
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir