Düzenleme: Burada da öyleymiş.

Forumumda yaklaşık 150 tane anket var. Hiçbirinde tekrar oylama aktif değildi.. Test için yeni anket açtım, o da aynıydı. Bug sayfasında tam olarak ne söylediklerini anlamadım ama yaptıkları şey tekrar oylamayı aktif etmiş..EsmerÖzcan yazdı:Tekrar oylamaya izin ver:
burayi isaretlemis olmalisin isareti kaldir ozaman düzelir sorun.
Kod: Tümünü seç
// Can not vote at all if no vote permission
$s_can_vote = ($auth->acl_get('f_vote', $forum_id) &&
(($topic_data['poll_length'] != 0 && $topic_data['poll_start'] + $topic_data['poll_length'] > time()) || $topic_data['poll_length'] == 0) &&
$topic_data['topic_status'] != ITEM_LOCKED &&
$topic_data['forum_status'] != ITEM_LOCKED) ? true : false;
$s_display_results = (!$s_can_vote || ($s_can_vote && sizeof($cur_voted_id)) || $view == 'viewpoll') ? true : false;
Kod: Tümünü seç
$s_can_vote = (((!sizeof($cur_voted_id) && $auth->acl_get('f_vote', $forum_id)) ||
($auth->acl_get('f_votechg', $forum_id) && $topic_data['poll_vote_change'])) &&
(($topic_data['poll_length'] != 0 && $topic_data['poll_start'] + $topic_data['poll_length'] > time()) || $topic_data['poll_length'] == 0) &&
$topic_data['topic_status'] != ITEM_LOCKED &&
$topic_data['forum_status'] != ITEM_LOCKED) ? true : false;
$s_display_results = (!$s_can_vote || ($s_can_vote && sizeof($cur_voted_id)) || $view == 'viewpoll') ? true : false;
İsteyen verdiği oyu değiştirebilir zaten bu sorun değil, sorun olsa bile birinciyi yönetim belirleyecek sonuçtamalt yazdı:Sitelerin içeriğine göre anketlerin önem değeri değişir.. Galiba 3 hafta sonra Phpbbturkey'de en iyi Phpbb3 forumu yarışması başlayacak ve sonuç anketlere göre belirlenecek. Ee hal böyle olursa herkes verdiği oyu değiştirebilecek. Tahminimce bu karışıklığa yol açar...
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir