phpBB 3.0.5 Yayınlandı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:tagyljf4]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:tagyljf4] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:tagyljf4]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:tagyljf4]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:tagyljf4]Site kurallarımızı[/url:tagyljf4] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:tagyljf4]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:tagyljf4] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:tagyljf4]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:tagyljf4]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:tagyljf4]Site kurallarımızı[/url:tagyljf4] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: phpBB 3.0.5 Yayınlandı
Elle güncelleme yapabilirsiniz. Oldukça yorucu, ama güvenli.
Şahsen ben öyle yapacağım, bir sürü mod var onları bir daha kurmak da o kadar yorucu olur.
Acaba AutoMOD bu konuda bize yardım edebilir mi? (AutoMOD'la kurulan modları tekrar kurmaya gerek kalmayabilir.)
Şahsen ben öyle yapacağım, bir sürü mod var onları bir daha kurmak da o kadar yorucu olur.
Acaba AutoMOD bu konuda bize yardım edebilir mi? (AutoMOD'la kurulan modları tekrar kurmaya gerek kalmayabilir.)
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
Tema ve dil dosyasındaki değişiklikleri yaptıktan sonra önbelleği temizlemeyi unutmayın... İlk etapta bende de görünmedi, önbelleği 3-4 kere temizledikten sonra görünmeye başladı.mandrivaturkiye yazdı:Fakar sunucuda güncelleme yaptığımda hiç birisi değişmedi aynı kaldı işin garip tafafı sistemden baktığımda 3.0.5 olarak gösteriyor.
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
Advanced-phpBB3-SEO kullanıyorum ama umarım bozmaz
çok korkuyorum ya of. Bu modlar güncellemelerden bağımsız olsa keşke

blogcu
ya güncellerken bir şey farkettim farklı olan dosyaları buluyo ve birleştir veya birleştirme diye sana soruyo
ben birleştir dedim kurduğum modlara birşey olmadı ama bide iki seçenek daha var tabi;
birleştirme - yeni dosyayı kullan
birleştirme - eski dosyayı kullan
bence sizde birleştirerek yaparsanız modlarınıza bişi olucağını sanmıyorum arkadaşlar
ben birleştir dedim kurduğum modlara birşey olmadı ama bide iki seçenek daha var tabi;
birleştirme - yeni dosyayı kullan
birleştirme - eski dosyayı kullan

bence sizde birleştirerek yaparsanız modlarınıza bişi olucağını sanmıyorum arkadaşlar

I LoVe phpBBTurKeY..!
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bende birleştirme yaptım diğerlerinide denedim hala 3.0.4 görünüyo ama işleyiş açısından olmuş sanarım bişi anladıysam arab olayım
yok yok anlamıyom ben modlardan kurumlardan artıkım emin oldum forumu bi kurdum bidada bişi kuramadım

yok yok anlamıyom ben modlardan kurumlardan artıkım emin oldum forumu bi kurdum bidada bişi kuramadım

install klasorunun ıcerısındekı database_update.php dosyasını browserda cagırırsanız data base de guncellennmıs olur we 3.0.5 olara gorunur...difficulty yazdı:bende birleştirme yaptım diğerlerinide denedim hala 3.0.4 görünüyo ama işleyiş açısından olmuş sanarım bişi anladıysam arab olayım![]()
örn:www.siteadı.com/install/database_update.php seklınde
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
Haydaa
Parse error: syntax error, unexpected $end ....... /....../....../........./..../blogcuforum.net/includes/functions_admin.php on line 3091
bu hatayı yeni 3.0.5teki dosyayla değiştirip hallettim ama sürüm hala eskisini gösteriyor
düzeltme: Oh be oldu
Parse error: syntax error, unexpected $end ....... /....../....../........./..../blogcuforum.net/includes/functions_admin.php on line 3091
bu hatayı yeni 3.0.5teki dosyayla değiştirip hallettim ama sürüm hala eskisini gösteriyor

düzeltme: Oh be oldu

blogcu
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
matraxxx yazdı:install klasorunun ıcerısındekı database_update.php dosyasını browserda cagırırsanız data base de guncellennmıs olur we 3.0.5 olara gorunur...difficulty yazdı:bende birleştirme yaptım diğerlerinide denedim hala 3.0.4 görünüyo ama işleyiş açısından olmuş sanarım bişi anladıysam arab olayım![]()
örn:www.siteadı.com/install/database_update.php seklınde
işe yaradı teşk ederim
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar güncellemeyi ftp yolulya otomatik olarka yaptım fakat böyle bir sorunla karşılaştım "Language file tr/common.php couldn't be opened." common.php dosyasını 3.0.5 in içindekiyle deiştirmeyid enedm fakat fayda etmedi. şölyede gördüğünüz üzere http://www.beybladeweb.com/Forum/
Arkadaşlar 3.0.4 ten 3.0.5 e geçişte şöyle bir hata alıyorum ;
İlk olarak Unable to create temporary file /var/tmp/transfer_nRGTWP diye bir yazı cıkıyor sonra'da
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/install_update.php on line 87: require(): Unable to access ./../includes/constants.php
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/install_update.php on line 87: require(./../includes/constants.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/install_update.php on line 87: require(): Unable to access ./../includes/constants.php
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/install_update.php on line 87: require(./../includes/constants.php): failed to open stream: No such file or directory
diyor. Problem nedir ?
İlk olarak Unable to create temporary file /var/tmp/transfer_nRGTWP diye bir yazı cıkıyor sonra'da
diyor. Problem nedir ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar güncellemeyi ftp yolulya otomatik olarka yaptım fakat böyle bir sorunla karşılaştım "Language file tr/common.php couldn't be opened." common.php dosyasını 3.0.5 in içindekiyle deiştirmeyid enedm fakat fayda etmedi. şölyede gördüğünüz üzere http://www.beybladeweb.com/Forum/
Olur mu bilmiyorum ama common.php'nin CHMOD izinlerini değiştirirmeyi dener misiniz ?
Merhabalar.
3.0.2 --> 3.0.3 ve 3.0.3 --> 3.0.4 stil değişikliklerini nereden bulabilirim?
Edit: buldum...
3.0.2 --> 3.0.3 ve 3.0.3 --> 3.0.4 stil değişikliklerini nereden bulabilirim?
Edit: buldum...
Adres çubuğuna forum adresim.install yazıp güncelleme linkine tıkladığımda aşağıda paylaşmış olduğum hatayı veriyor, nerden nasıl düzelteceğim bir türlü ne cevap bulabildik ne destek...
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Access denied for user 'sufi'@'212.101.96.149' (using password: YES) [1045]
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 93
CALL: dbal->sql_error()
FILE: ins/install_update.php
LINE: 98
CALL: dbal_mysql->sql_connect()
FILE: ins/index.php
LINE: 405
CALL: install_update->main()
LINE: 282
CALL: module->load()
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Access denied for user 'sufi'@'212.101.96.149' (using password: YES) [1045]
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 93
CALL: dbal->sql_error()
FILE: ins/install_update.php
LINE: 98
CALL: dbal_mysql->sql_connect()
LINE: 405
CALL: install_update->main()
LINE: 282
CALL: module->load()
@bdajans;
config.php'de şu değişiklikleri yapar mısın?
Bul:
Bununla değiştir:
config.php'de şu değişiklikleri yapar mısın?
Bul:
Kod: Tümünü seç
$dbhost = 'localhost';
Kod: Tümünü seç
$dbhost = '212.101.96.149';
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir