Mod Kaldırma ?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Mod Kaldırma ?
Bir sorundan dolayı forumu yeniden kurdum.. Ancak database geri yükleme yaptığımda.. Modlarda geliyor
ve görüntü aşağıdaki gibi oldu.. Bu modu kaldırarak yeniden kurmam lazım. Ancak nasıl kaldırılacağını bulamadım..
Modu nasıl kaldırabilirim.. Kaldırdıktan sonra yeniden mod kurulumu yapacağım.. Şuan böyle görünüyor ama mod çalışmıyor..
ve görüntü aşağıdaki gibi oldu.. Bu modu kaldırarak yeniden kurmam lazım. Ancak nasıl kaldırılacağını bulamadım..
Modu nasıl kaldırabilirim.. Kaldırdıktan sonra yeniden mod kurulumu yapacağım.. Şuan böyle görünüyor ama mod çalışmıyor..
Re: Mod Kaldırma ?
Modu kurulumunu ykp'den yaptıysan (forum kurulumu gibi) modun install dosyasını kullandığın dizine atarak tekrar install sayfasını açarsan orada 'kaldır' seçeneği olur. Oradan veritabanındaki tabloları silip modu kaldırabilirsin.
@malt: Herkes AutoMOD kullanmıyor.
- - -
MOD kurulum dosyasındaki (install.xml) SQL sorgularında adı geçen tabloları phpmyadmin'den silebilirsin. (ama dikkatli olmak gerek)
- - -
MOD kurulum dosyasındaki (install.xml) SQL sorgularında adı geçen tabloları phpmyadmin'den silebilirsin. (ama dikkatli olmak gerek)
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
@ogzblgnr; o söylediğinden bende de yok. =) Ama büyük modların birçoğu ykp'den yapılıyor. Ykp'den kastım aslında tam olarak ykp değil. Forumu kurarken gördüğümüz arayüzü kastediyorum.
Senin söylediğin yol da alternatif bir yol. Ya Phpmyadmin'den direk olarak tabloları silersin ya da sql sorgusuyla tabloları kaldırırsın.
Senin söylediğin yol da alternatif bir yol. Ya Phpmyadmin'den direk olarak tabloları silersin ya da sql sorgusuyla tabloları kaldırırsın.
Sql sorgusuyla modları kaldırdım. Ancak YKP den .MOD bölümüne girmek istediğimde resimdeki hatayı alıyorum.. Bunu neden yapabilir ?
Orada belirtilen dosyayı include içerisinde belirtilen yere atıp deneyebilir misiniz?
ve sonra gerekirse o modülü kapatıp silmek...
Temiz bir kurulum için.
Temiz bir kurulum için.
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
Dosyaları eklediğimde en baştaki resme geri döndü
Artık böyle idare edeceğim. Yapacak bişi yok sanırım..

Artık böyle idare edeceğim. Yapacak bişi yok sanırım..
Tabi geri gelecek, ben de şimdi gördüm. =) O dosya kurmak istediğin moda ait bir dosya çünkü. Sanırım moda ait tabloları veritabanından tam olarak kaldıramadın..
Sana tavsiyem forumunda çok fazla içerik yoksa forumu ve veritabanını komple silip temiz bir kurulum yapman.
Sana tavsiyem forumunda çok fazla içerik yoksa forumu ve veritabanını komple silip temiz bir kurulum yapman.

- piyanistsb2
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
modun kurulum dosyasını aç orada eklemen gereken kodlar yazıyor. o kodları gerkli dosyalardan sil, kurulumda sql kodları varsa myadmin den bu sorgulamaları kaldır.
Daha önce düzgün bir kurulum yaptıysan aynı yolu izleyerek düzgün bir kaldırma işlemi yaparsın
Daha önce düzgün bir kurulum yaptıysan aynı yolu izleyerek düzgün bir kaldırma işlemi yaparsın

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir