Mod Kaldırma ?

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
tartini
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mod Kaldırma ?

Mesaj gönderen tartini »

Bir sorundan dolayı forumu yeniden kurdum.. Ancak database geri yükleme yaptığımda.. Modlarda geliyor

ve görüntü aşağıdaki gibi oldu.. Bu modu kaldırarak yeniden kurmam lazım. Ancak nasıl kaldırılacağını bulamadım..

Modu nasıl kaldırabilirim.. Kaldırdıktan sonra yeniden mod kurulumu yapacağım.. Şuan böyle görünüyor ama mod çalışmıyor..
Dosya ekleri
Mod Görünümü
Mod Görünümü
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Mod Kaldırma ?

Mesaj gönderen malt »

Modu kurulumunu ykp'den yaptıysan (forum kurulumu gibi) modun install dosyasını kullandığın dizine atarak tekrar install sayfasını açarsan orada 'kaldır' seçeneği olur. Oradan veritabanındaki tabloları silip modu kaldırabilirsin.
Kullanıcı avatarı
ogzblgnr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ogzblgnr »

@malt: Herkes AutoMOD kullanmıyor.
- - -
MOD kurulum dosyasındaki (install.xml) SQL sorgularında adı geçen tabloları phpmyadmin'den silebilirsin. (ama dikkatli olmak gerek)
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

@ogzblgnr; o söylediğinden bende de yok. =) Ama büyük modların birçoğu ykp'den yapılıyor. Ykp'den kastım aslında tam olarak ykp değil. Forumu kurarken gördüğümüz arayüzü kastediyorum.

Senin söylediğin yol da alternatif bir yol. Ya Phpmyadmin'den direk olarak tabloları silersin ya da sql sorgusuyla tabloları kaldırırsın.
tartini
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tartini »

Sql sorgusuyla modları kaldırdım. Ancak YKP den .MOD bölümüne girmek istediğimde resimdeki hatayı alıyorum.. Bunu neden yapabilir ?
Dosya ekleri
Mod Hata
Mod Hata
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Orada belirtilen dosyayı include içerisinde belirtilen yere atıp deneyebilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
ogzblgnr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ogzblgnr »

ve sonra gerekirse o modülü kapatıp silmek...

Temiz bir kurulum için.
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
tartini
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tartini »

Dosyaları eklediğimde en baştaki resme geri döndü :)

Artık böyle idare edeceğim. Yapacak bişi yok sanırım..
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Tabi geri gelecek, ben de şimdi gördüm. =) O dosya kurmak istediğin moda ait bir dosya çünkü. Sanırım moda ait tabloları veritabanından tam olarak kaldıramadın..

Sana tavsiyem forumunda çok fazla içerik yoksa forumu ve veritabanını komple silip temiz bir kurulum yapman. :wink:
Kullanıcı avatarı
piyanistsb2
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen piyanistsb2 »

modun kurulum dosyasını aç orada eklemen gereken kodlar yazıyor. o kodları gerkli dosyalardan sil, kurulumda sql kodları varsa myadmin den bu sorgulamaları kaldır.
Daha önce düzgün bir kurulum yaptıysan aynı yolu izleyerek düzgün bir kaldırma işlemi yaparsın :wink:
YAŞASAM MI? ÖLSEM Mİ?
KARAR VERMEK ZOR!!!!!

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir