kullanıcı yönetimnden bi üye seçiorm.
gönder diorm.
sağ üstte form seç bölümünden profili seçiyorum.
(amacım vievtopicde vs gözükmeyen şekilde yaratılmış özel profil alanlarını inceleyip üyeyi gruplandırmak.)
sonra hostumun hata sayfası çıkıo....
404 hatası galiba olmayan bi dosyaya tıklayınca gelenden.
bunu nasıl düzeltebilirm? dosyaları defalarca üst üste yazdm.
birtek includes\utf\data\recode_cjk.php dosyasını atamadm hostum 500kb dosya sınırlı.
bende onu recode_cjk.php, recode_cjk2.php, recode_cjk3.php die üçe bölüp öle attım.Bölerkenmi hata yaptm acaba?
YKPde Kullanıcı yönetde bug
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
YKPde Kullanıcı yönetde bug
En son cerkiner tarafından 10.06.2009, 21:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: YKPde Kullanıcı yönetde bug
dosyaları kafana göre bölemezsin 
Bölmek için o dosyayı kullanan php dosyalarını ona göre ayarlamak gerekir, 3ünü birden dikkate alacak şekilde.

Bölmek için o dosyayı kullanan php dosyalarını ona göre ayarlamak gerekir, 3ünü birden dikkate alacak şekilde.
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
recode_cjk.phpnin içine recode_cjk2.phpyi include ettm
recode_cjk2.phpyede recode_cjk3.phpü include ettim. yanı aynı hesap ilk dosyann adı aynı ztn bişeyn deişmemesi lzmdı bence.
recode_cjk2.phpyede recode_cjk3.phpü include ettim. yanı aynı hesap ilk dosyann adı aynı ztn bişeyn deişmemesi lzmdı bence.
o dosyayı başka bi servera koydm.
forumki dosyayı deiştirdim
bu şekilde yani forumdaki herhangi bi dosya bu recode_cjk.phpyi çaardıında öteki servardaki kodları görmicek mi?
ama hala sorun devam edio aynı bütn dosyaları recode_cjk.phpsi orjinal şekilde iken başka bi yere taşıdım dbyide kopyaladım fıstık gibi çalışıo. yani büük ihtimalle recode_cjk.php ile oynadığım için öyle. modlarda deil sorun.
ancak servermda 500kb sınır var ve orjinal dosyayı upload edemiyorm nasıl çözebilirm?
forumki dosyayı deiştirdim
Kod: Tümünü seç
<?php
// Not inluded within the standard distribution
include('http://prprtl.justfree.com/prp/recode_cjk.php');
?>
ama hala sorun devam edio aynı bütn dosyaları recode_cjk.phpsi orjinal şekilde iken başka bi yere taşıdım dbyide kopyaladım fıstık gibi çalışıo. yani büük ihtimalle recode_cjk.php ile oynadığım için öyle. modlarda deil sorun.
ancak servermda 500kb sınır var ve orjinal dosyayı upload edemiyorm nasıl çözebilirm?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
hostcuna söyle o yüklesin
tek 500 kb izin veren host, bilmiyorum artik
veya bi bu dosyayi incele
/includes/utf/utf_tools.php
includes/utf/data/recode_cjk
diye arat bi kac sey cikiyor belki ölye include edersin calisir mi bilemiyorum ama

tek 500 kb izin veren host, bilmiyorum artik

veya bi bu dosyayi incele
/includes/utf/utf_tools.php
includes/utf/data/recode_cjk
diye arat bi kac sey cikiyor belki ölye include edersin calisir mi bilemiyorum ama
dosyayı doğru bişekilde bölebilsem senin dediğin gibide olurda galiba bölemiyorum php bilgim çok kısıtlı olduğu için. dosyayı göndersem bölebilecek arkadaş var mı acaba? include fln yapacak bikaç parta bölecek ilk dosyayı çaarınca sanki tek dosya varmış gibi gözükcek... ltfn yardm edn?
olmazmı bu iş arkadaşlar?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir