EsmerÖzcan phpBB3 PreMOD 1.0.2
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
EsmerÖzcan phpBB3 PreMOD 1.0.2
preMOD Adi: EsmerÖzcan PreMOD
preMOD Sürüm: 1.0.2
preMOD phpBB3 Sürüm: 3.0.5
preMOD Yayinlanma tarihi: 02.11.2009
Yapimci: EsmerÖzcan
E-Mail: Bağlantı silindi.
preMOD Demo: Bağlantı silindi.
preMOD Destek: Bağlantı silindi.
preMOD Kurulum: Bağlantı silindi.
Download: Bağlantı silindi.
Güncelleme: Bağlantı silindi.
Yapilanlar: Bağlantı silindi.
preMOD Sürüm: 1.0.2
preMOD phpBB3 Sürüm: 3.0.5
preMOD Yayinlanma tarihi: 02.11.2009
Yapimci: EsmerÖzcan
E-Mail: Bağlantı silindi.
preMOD Demo: Bağlantı silindi.
preMOD Destek: Bağlantı silindi.
preMOD Kurulum: Bağlantı silindi.
Download: Bağlantı silindi.
Güncelleme: Bağlantı silindi.
Yapilanlar: Bağlantı silindi.
En son ESQARE tarafından 14.11.2012, 02:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 12 kere düzenlendi.
Sebep: Mesajdaki bağlantıların silinmesiyle ilgili ayrıntılı bilgi için: http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?p=107141#p107141
Sebep: Mesajdaki bağlantıların silinmesiyle ilgili ayrıntılı bilgi için: http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?p=107141#p107141
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: EsmerÖzcan phpBB3 PreMOD 1.0.1
28.06.2009
1.0.0 - 1.0.1 güncellendi
1.0.0 - 1.0.1 güncellendi
- Yönetim Kontrol Paneline PreMOD sürümü eklendi
- YKP >> Sistem - PreMOD sürüm Kontrolü eklendi
- Buglar Fixlendi
- Simple Hide BBcode MODu eklendi
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yabancı dil olan bazı modların açıklamalarını yanlarına yazarmısın benm ing iyi değil
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sen anlamadiklarini yaz ben tercüme ederim bir kac güne de tüm listeye kisa aciklamalar yaparim olmazsadifficulty yazdı:yabancı dil olan bazı modların açıklamalarını yanlarına yazarmısın benm ing iyi değil
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
o kadr çok ki
bazılarını çözebilsemde ne işe yardıklarını anlamıyorum
en iyisi işini bitirince hepsinin ne işe yaradıklarını yaz ben beklerim acelem yok
en iyisi işini bitirince hepsinin ne işe yaradıklarını yaz ben beklerim acelem yok
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
http://www.esmerozcan.net/modlarin-kullanimi/difficulty yazdı:o kadr çok ki
burda premod´da olan modlarin kullanimi ve aciklamalari var hergün 1-2 konu aciyorum zaman buldukca, burdan da takip edebilirsin simdilik
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
tammdır teşk ederim
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
phpBB 3.0.5 den PreMOD 1.0.1 Sürümüne Geçiş (Anlatim) linki eklenmistir...
Yeni gördüm. Hayırlı olsun.
Süper olmuş.
Süper olmuş.
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
phpBB3 Temaları | SufiForum
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
saol akansuakansu yazdı:Yeni gördüm. Hayırlı olsun.
Süper olmuş.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Çok güzel olmuş Bende kullanıyorum Özellikle içindeki modlar tam istediğim gibi gerekli olan modlar.Herkese tavsiye ediyorum.Çok başarılı bir çalışma..
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Baslik güncellendi.
(sebeb: konuya 3 yeni tema linki eklendi...)
(sebeb: konuya 3 yeni tema linki eklendi...)
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hayırlı olsun en kısa sürede bende kullanmaya başlayacam.
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Teşekkür ederim premod unuzu kurdum gayet başarılı ancak şunu belirtmek istiyorum kurulum sırasında seo dan önce portalı kurmak gerekiyor sanırım,
çünki seo u kurmadan önce portalı kurmadığım için sql hataları aldım, sonrasında portalı kurup kuruluma seodan devam ettim ve kurulum başarılı bir şekilde oldu...
www.erdogansen.com/forum adresinde
çünki seo u kurmadan önce portalı kurmadığım için sql hataları aldım, sonrasında portalı kurup kuruluma seodan devam ettim ve kurulum başarılı bir şekilde oldu...
www.erdogansen.com/forum adresinde
msn: recep@recepguler.com
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
resimli anlatim yapmistim onun gibi kurarsaniz sorun olmaz, ayrica seo kurulmasi gerekmiyor sitemap kurulmasi lazim =) sorunsuz kurdugunuza sevindim ve kullandiginiz icin tesekkür ederimfamedya yazdı:Teşekkür ederim premod unuzu kurdum gayet başarılı ancak şunu belirtmek istiyorum kurulum sırasında seo dan önce portalı kurmak gerekiyor sanırım,
http://www.erdogansen.com/forum adresinde
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir