[3.0.4] HP/MP/EXP Level Bar MOD [0.0.1] [Beta]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
[3.0.4] HP/MP/EXP Level Bar MOD [0.0.1] [Beta]
MOD adı: HP/MP/EXP Level Bar MOD
Yapımcı: EsmerÖzcan
MOD açıklaması: Level Bar for phpBB3 / phpBB3 icin (Seviye) Level Bar Modu.
MOD sürümü: 0.0.1 [Beta]
Download: http://www.teskilatforum.net/resources/file/39 - 12.06.09 link yenilendi.
Not: phpBB2 den phpBB3´e uyarlanmistir ama sorunsuz calisiyor =)
Lütfen bana sormadan baska yere Upload etmeyin!
[ resmi görüntülemek için tıklayın ][ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yapımcı: EsmerÖzcan
MOD açıklaması: Level Bar for phpBB3 / phpBB3 icin (Seviye) Level Bar Modu.
MOD sürümü: 0.0.1 [Beta]
Download: http://www.teskilatforum.net/resources/file/39 - 12.06.09 link yenilendi.
Not: phpBB2 den phpBB3´e uyarlanmistir ama sorunsuz calisiyor =)
Lütfen bana sormadan baska yere Upload etmeyin!
[ resmi görüntülemek için tıklayın ][ resmi görüntülemek için tıklayın ]
En son Özcan Akbulut tarafından 12.06.2009, 14:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [3.0.4] HP/MP/EXP Level Bar MOD [0.0.1] [Beta]
Mod Yayinlanmistir 
ilk mesajimi düzenledim

ilk mesajimi düzenledim
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
maşallah kardeşim senin siteye ilk geldiğin günleri hatırlıyorumda
bu günlere geldin. Bu işlerin devamında başarılar dilerm sana

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
evet ilk geldigim günlleri bende hatirlayinca sasiriyorumserkan_u19911 yazdı:maşallah kardeşim senin siteye ilk geldiğin günleri hatırlıyorumdabu günlere geldin. Bu işlerin devamında başarılar dilerm sana

okul olmassa zamanim daha cok olurdu böylece kendimi dahada gellistirebilirdimde bunada sükür =)
tesekkürler.
Usta linkki tıklayınca phpbb nin ingilizce bi sitesi çıkyo bi sorun var galiba.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bir yalnis yok sen yalnis yere girmisin download sayfasinda sag tarafta download buttonu var ordan indiriliyor sen phpBB.com Baslik linkine tiklamisin.GoLYaD yazdı:Usta linkki tıklayınca phpbb nin ingilizce bi sitesi çıkyo bi sorun var galiba.
HP/MP/EXp bunu türkçe yapsaydık nasıl yapardık yani katiflik level falan gibi hangisi aktiflik olurdu hangifi level? 

I LoVe phpBBTurKeY..!
Evet haklıymışsınız ben yanlış tıklamışım. İndirdim umarım sorunsuz kurabilirim.
yaw bu mod u kurmayı beceremedim galiba. Local hostta deniyorum önce dil dosyasıyla ilgili hata verdi sonra sildim bidaha denedim busefer hatada yok ama level mod da yok.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ykpden aktif ettin mi?GoLYaD yazdı:yaw bu mod u kurmayı beceremedim galiba. Local hostta deniyorum önce dil dosyasıyla ilgili hata verdi sonra sildim bidaha denedim busefer hatada yok ama level mod da yok.
modda sorun yok

EsmerÖzcan yazdı:ykpden aktif ettin mi?
modda sorun yok
YKP' de görünmüyor arkadaşım baya uğraştım ama olmadı localde yapamayınca siteye uygulamaya cesaret edemiyorum ben bu işlerde biraz acemiyim bi hata ederde yaptıklarımı kaybedersem üzülürüm.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ykpde görünmemesinin sebebi includes/acp/acp_board.php dosyasinda yalnis yapmis olabilirsin bi gözden gecir...GoLYaD yazdı:EsmerÖzcan yazdı:ykpden aktif ettin mi?
modda sorun yok
YKP' de görünmüyor arkadaşım baya uğraştım ama olmadı localde yapamayınca siteye uygulamaya cesaret edemiyorum ben bu işlerde biraz acemiyim bi hata ederde yaptıklarımı kaybedersem üzülürüm.
evet senin sitendeki yazışmaları okurken farkettim, düzelttim, sql ide hallettim önbellek temizliği tamam stiller temalar falan temizlendi ykp de göründü aktifleştirdim ama yine forumda görünmedi. Bir yerde hata yapıyorum ama nerde olduğunu bulamadım. yinede çok saol çok yardımcı oldun.EsmerÖzcan yazdı:ykpde görünmemesinin sebebi includes/acp/acp_board.php dosyasinda yalnis yapmis olabilirsin bi gözden gecir...
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
viewtopic.php veya viewtopic_body.html de yalnislik degilde eksiklik olabilir?
Evet sorun php dosyalarındaymış düzenlemeleri wordpad de yapıyodum ama kopyala yapıştır yaptığımız için satırları almamış bütün kodları aynı satıra yazmış bu sebeple sorun çıkmış. Dreamweaver de yazınca düzeldi. Tekrar teşekkür ederim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir