Tema Editlemek..

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
yonetici
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Tema Editlemek..

Mesaj gönderen yonetici »

Arkadaşlar ben kendi temamı hemen hemen yaptım sayılır. Ancak fazla bilgim olmadığından bazı konularda siz php gurularına başvurmak istedim :D .
ilk sorunum:

[ resmi görüntülemek için tıklayın ] [ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Forum ana sayfa yazan iki çubuk var bunlardan birini kaldırmak diğerini ise düzenlemek istiyorum. ne yapmam gerekir?

ikinci soru:

logodesc in hemen altında küçük ince bir çizgi var. rengi mavi. onu kaldırmak veya rengini değiştirmek istiyorum. Nasıl yaparım?

üçüncü sorum:

Moderator kontrol paneli linkini başka bir yere taşımak için ne yapmam gerekir? Bu kod normalde nerede yer alıyor?

dördüncü sorum:

Gördüğünüz gibi altta kalan bölümü siyah yaptım. Yazıları da beyaz yaptım belli olsun diye. Ancak seçili alandaki yazılar gözükmüyor. Onlar siyah kaldı. Nasıl değiştireceğim...

şimdilik beşinci ve son sorum:

bu kez resim yok. :wink: Diyelim ki bu siteyi yayınlamak istedim. Yayınlayınca elbette demosunu da koymam gerekir ancak benim site şuan host ta değil. phpbbstyles e baktım nereden koyacağız anlayamadım :D . Buna bir el atın lütfen. Diyelim ki bunu da halletim. Temayı yayınladığımda phpbb3 sürümü 3.0.6 oldu - çok bahtsız biriyim de- o zaman sürümü değiştirmem için ne yapmalıyım.

Yardım eden, etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim...
yonetici
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Tema Editlemek..

bir kişi bile cevap vermeyecek mi? :(
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Forum ana sayfa seyi breadcrumbs.html de oluyor subsilver2 temasinda

o mavi cizgi resim degilse stylesheet.css den yapabilirsin

Moderatör Kontrol Panelini .css den ne tarafta oldugunu ayarliyabilirsin .htmlden de istedigin yere koyabilirsin

böyle renk seylerini hep stylesheet.css den yapabilirsin, eger sadece profil yerinde siyahsa ozaman postbody diye bi arat..

phpbbstyles icin contact bölümü var oraya mesajini yaziyorsun onaylanirsa teman ekleniyor onaylansada onaylanmasada cevap alirsin

3.0.6 cikinca tema sorunu cok olacak diyelimki senin teman 3.0.4 icin yapilmis 3.0.5 icin yükseltmek istiyorsun ozaman burdan elle güncelleme paketini indirceksin burda sadece dil ve tema degisklikleri var, ozaman tema degisikliklerini yapcaksin teman 3.0.5 icin hazir olur...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
yonetici
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

breadcrumbs.html yi ve moderator kontrol panelini biraz daha açarsan çok memnun olurum.

teşekkürler
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir