Site_Logo'da sorunum var...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Site_Logo'da sorunum var...
Uzun süredir php üzerine çalışmıyorum ve birçok şey değişmiş... phpbb3 kullanıyorum ve site_logo.jpg'nin üzerine link atayamıyorum... Benim istediğim site_logo.jpg'ye link atamak ve Title'in sabit kalması... Kontrol panelinden sildiğimde Title'da silinmekte... Bunun çözümünü anlatabilecek olan var mı?...
Websitem : http://www.deepsense.org
En son Xequed tarafından 09.06.2009, 19:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Site_Logo'da sorunum var...
Yardım edebilecek yok mu? 

Pek subsilver2 bilmem ama, Header şablonuna bak bakalım.
Orada {SITE_LOGO_IMG} gibi birşeyler olmalı. Onun dışına <a href="link">{SITE_LOGO_IMG}</a> şeklinde link koyabilirsin.
Title da oralarda bir yerde olmalı...
Orada {SITE_LOGO_IMG} gibi birşeyler olmalı. Onun dışına <a href="link">{SITE_LOGO_IMG}</a> şeklinde link koyabilirsin.
Title da oralarda bir yerde olmalı...
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Aç
Bul
Satır içinde bul
Değiştir
Kaydet/Kapat/şablon setini yenile
Kod: Tümünü seç
styles/Melankolia/template/overall_header.html
<a class="logo" href="{U_INDEX}"><h1><font color="#FFFFFF">{SITENAME}</font></h1><span class="gen"><font color="#FFFFFF">{SITE_DESCRIPTION}</font></span></a>
{U_INDEX}
http://www.yönlenmesiniistediğinadres.com/
Site name ve Site description kalıyor... Onları sildiğimde kontrol panelinden, forum title'ı da siliniyor... buna bir çözüm? 

Yardım arkadaşlar lütfen 

hala yardım beklenmektedir... 

kontrol panelinden degilde overal hearden title falan ekle ama ozamanda arama motorları için iyi olmuyormus pek oyle duydum...olmazsa tam ne istediğinisoyle yardım ederiz.. 

Kontrol panelinden Title değiştirilebiliyor... Önceden bunu header veya indexten yapardık... Fakat şöyle bir sorun var... Title logonun üzerindede çıkıyor... Ben sadece title'in İnternet Exploder da üst kısmında gozukmesini istiyorum... Kontrol panelinden sildiğimde title'i İnternet Exploder ın üst kısmındanda siliniyor...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Xequed yazdı:Uzun süredir php üzerine çalışmıyorum ve birçok şey değişmiş... phpbb3 kullanıyorum ve site_logo.jpg'nin üzerine link atayamıyorum... Benim istediğim site_logo.jpg'ye link atamak ve Title'in sabit kalması... Kontrol panelinden sildiğimde Title'da silinmekte... Bunun çözümünü anlatabilecek olan var mı?...
Soru yanlış olmuş. Logoya link atamakla siteadı-açıklama kaldırmak farklı şeyler.Xequed yazdı:Site name ve Site description kalıyor... Onları sildiğimde kontrol panelinden, forum title'ı da siliniyor... buna bir çözüm?
Aç
styles/melankolia/template/overall_header.html
<a class="logo" href="{U_INDEX}"><h1><font color="#FFFFFF">{SITENAME}</font></h1><span class="gen"><font color="#FFFFFF">{SITE_DESCRIPTION}</font></span></a>
Yardım için teşekkürler... Konu halledilmiştir..
Bir başka sorunum var... viewtopic.php?f=20&t=16125

Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım bölümüne taşındı..
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir