Kod: Tümünü seç
var onload_functions = new Array();
var onunload_functions = new Array();
Kod: Tümünü seç
var onload_functions = new Array();
var onunload_functions = new Array();
evet hostu aldıgım firmayla konustum.. sunucum windows oldugu için htaccess çalıştırmıyor... sadece linuxta kullanıyomuş htacceess.. peki ben şimdi seo kullanamıcak mıyım ?EsmerÖzcan yazdı:.htaccess den kaynaklanabilir mi?
bide baska ayarlarla dene
----------------------------------------------------
prosilverin tüm temalarinda öyle kod mevcut..
onu hostcuna sor sanirim windows da htaccess.txt oluyor bir kac arkadas windowsda seoyu calistirdilarda tam hatirlamiyorum ama hostcuna yeni .htaccessi ver eskisiyle degistirsinblacknight yazdı:
evet hostu aldıgım firmayla konustum.. sunucum windows oldugu için htaccess çalıştırmıyor... sadece linuxta kullanıyomuş htacceess.. peki ben şimdi seo kullanamıcak mıyım ?
txt olrak attım ama bişey değişmedi.EsmerÖzcan yazdı:onu hostcuna sor sanirim windows da htaccess.txt oluyor bir kac arkadas windowsda seoyu calistirdilarda tam hatirlamiyorum ama hostcuna yeni .htaccessi ver eskisiyle degistirsinblacknight yazdı:
evet hostu aldıgım firmayla konustum.. sunucum windows oldugu için htaccess çalıştırmıyor... sadece linuxta kullanıyomuş htacceess.. peki ben şimdi seo kullanamıcak mıyım ?
Altdizindeki forumlar için htaccess yolunu değiştirmek gerekir.ABDÜLHEY yazdı:şimdi bunu /forum dizinine nasıl kurabiliriz ana dizinde çalışıyor fakat forum dizininde çalışmıyor
ayarlarla oyna tam bilmiyorum hangi ayarlar ama ayarlarlan oluyor...saw11 yazdı:forumlimitsiz.com/turk-yap-m-filmler-f35/kirpi-dvdr-p-2008-3-alternatif-t354.html
BUNU
forumlimitsiz.com/kirpi-dvdr-p-2008-3-alternatif-t354.html
BÖYLE GORÜNMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM
1) YKP/phpBB Seo/Virtual Folder ==> Hayır ==> Göndersaw11 yazdı:forumlimitsiz.com/turk-yap-m-filmler-f35/kirpi-dvdr-p-2008-3-alternatif-t354.html
BUNU
forumlimitsiz.com/kirpi-dvdr-p-2008-3-alternatif-t354.html
BÖYLE GORÜNMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir