3.0.rc5 to 3.0.5

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Titus Pullo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

3.0.rc5 to 3.0.5

Mesaj gönderen Titus Pullo »

merhabalar,

Kullanmış olduğum forum versiyonum 3.0.rc5 3.0.5'e geçip güzel bir seo link yapmak istiyorum siteme.Bir kaç sorum olucak. 3.0.5'i ayrı bir klasörde kurdukdan sonra rc5 sürümünün veritabanını oraya taşısam bir sorun çıkar mı. Yoksa tablolar arasında farklılık var mı veritabanında. Sanki daha önce denediğimde veritabanı uyumsuzluğu yaşamıştım diye hatırlıyorum.

Sonuç olarak rc5'den 3.0.5'e direk geçmemi mi önerirsiniz yoksa. Arada ki sürümleri bulup teker teker atlatmam mı gerekiyor. Sizinde farklı bir öneriniz varsa bekliyorum.

Teşekkürler,
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: 3.0.rc5 to 3.0.5

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

benim tavsiyem 3.0.5 indir

config.php haric tüm dosyalari ftpne at daha sonra siteadi.com/install yap ve db update´i yap ozaman son sürümde olursun tabi yedek almayi unutma...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Titus Pullo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: 3.0.rc5 to 3.0.5

Mesaj gönderen Titus Pullo »

bende öyle düşünüyorum lakin tam hatırlamıyorum, veritabanı tabloları arasında farklılık olup olmadığını. Ama yedek almak suretiyle bi deniyeyim tavsiyenizi.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir