Beta7Silver Temasındaki Sorunlarım?

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
gncy
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Beta7Silver Temasındaki Sorunlarım?

Mesaj gönderen gncy »

eyw sağol
gncy
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen gncy »

Arkadaşlar bütün yardımlarınız için teşekkür ederim ama ben bu eklenti kurmayı bir türlü beceremiyorum.Orda yazanların hepsini harfiyen yapıyorum.Doğrusu eklentiyi kuruyorum ama bir türlü çalıştıramıyorum
gncy
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen gncy »

Arkadaşlar pano anassayfasında sadece 1 tane kategori arasında reklam gözükse olmazmı,Şuanda bütün kategoriler arasında reklam var ve göze hiçte hoş gelmiyor
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

gncy yazdı:Arkadaşlar pano anassayfasında sadece 1 tane kategori arasında reklam gözükse olmazmı,Şuanda bütün kategoriler arasında reklam var ve göze hiçte hoş gelmiyor

Aşağıdaki koddaki 1 değişkeni ile oynayabilirsiniz. Hem bu eklenti değilki kurulmasın.Basit bir kaç kod ekleme değiştirme yapacaksınız. Bence öncelikle phpBB başlangıç bilgilerini okuyun.
<!-- IF forumrow.S_ROW_COUNT ==1 -->
Yeni bir güne gülümse !
gncy
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen gncy »

karşde yapmaya calısıyorum.Olmuyor.Her deneyişimde pano anasayfası acılıyor ama kategoriler yok oluyor :xTani bu düzeltmeyi yapınca kategoriler gözükmüyor:S
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir