Banner'in üzerindeki Menular

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Jetaime
Kayıtlı Kullanıcı

Banner'in üzerindeki Menular

Mesaj gönderen Jetaime »

Arkadaşlar banneri büyüttüm ben sitemizde fakat menular bannerin üzerinde kaldı , ben aşağıdaki resim gibi bannerin altına almak istiyorum o menuları, bunu nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz :( menu dediğim bunlar yani resimdede göreceksiniz :
Gelişmiş arama

* SSS

bu resimdeki sayfada yapan kişiye sordumda kodlarla yaptıgını ve hatırlamadığını söylemişt, sizler yardım edermisiniz acaba :?:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
_Dream_Man_
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Banner'in üzerindeki Menular

Mesaj gönderen _Dream_Man_ »

Yardım edilir tabiki ama profildeki sitenizde forum göremedim. Bu tür konularda çabuk yardım almak için mesaja şöyle olmasını istiyorum değilde şöyle oluyor gibisinden bir resim ekleyin veya tema adı, tabanı, banner boyutu gibi açıklayıcı bilgiler verin.
Jetaime
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Jetaime »

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim _Dream_Man_ daha önceki yardım talebimede sen yardımcı olmuştun :) sitemiz henüz yapım aşamasında olduğu için linki eklememiştim , forum adresimiz http://www.genchekimler.com/forum/ burda kullandığımız temada ca_gen2 adlı tema , yapmak istediğim şekilde http://www.islamvizyonda.com sayfasında olduğu gibi menuları bannerin altına alıp çerçeve içine almak istiyorum. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim ..
_Dream_Man_
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen _Dream_Man_ »

Kod: Tümünü seç

styles\ca_gen2\imageset\imageset.cfg
Bul

img_site_logo = site_logo.gif*70*310
Değiştir

img_site_logo = site_logo.gif*222*970
Kaydet/Kapat
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

styles\ca_gen2\template\overall_header.html
Bul ve sil

<!-- IF S_DISPLAY_SEARCH and not S_IN_SEARCH -->
    <div id="search-box">
        <form action="{U_SEARCH}" method="post" id="search">
        <fieldset>
            <input name="keywords" id="keywords" type="text" maxlength="128" title="{L_SEARCH_KEYWORDS}" class="inputbox search" value="<!-- IF SEARCH_WORDS-->{SEARCH_WORDS}<!-- ELSE -->{L_SEARCH_MINI}<!-- ENDIF -->" onclick="if(this.value=='{LA_SEARCH_MINI}')this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value='{LA_SEARCH_MINI}';" /> 
            <input class="button2" value="{L_SEARCH}" type="submit" /><br />
            <a href="{U_SEARCH}" title="{L_SEARCH_ADV_EXPLAIN}">{L_SEARCH_ADV}</a> {S_SEARCH_HIDDEN_FIELDS}
        </fieldset>
        </form>
    </div>
    <!-- ENDIF -->
    <ul class="linklist rightside topnav">
        <!-- IF not S_IS_BOT and S_USER_LOGGED_IN -->
            <li<!-- IF $CA_PAGE == 'ucp' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
                <a href="{U_PROFILE}" title="{L_PROFILE}" accesskey="u">{L_PROFILE}</a>
                &bull; 
            </li>
            <!-- IF S_DISPLAY_PM -->
            <li<!-- IF $CA_PAGE == 'pm' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
                <a href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>
                &bull;
            </li>
            <!-- ENDIF --> 
            <!-- IF U_RESTORE_PERMISSIONS -->
            <li>
                <a href="{U_RESTORE_PERMISSIONS}">{L_RESTORE_PERMISSIONS}</a>
                &bull;
            </li>
            <!-- ENDIF -->
        <!-- ENDIF -->
        <li<!-- IF $CA_PAGE == 'faq' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
            <a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a>
        </li>
        <!-- IF not S_IS_BOT -->
            <!-- IF S_USER_LOGGED_IN and S_DISPLAY_MEMBERLIST -->
            <li<!-- IF $CA_PAGE == 'users' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
                &bull;
                <a href="{U_MEMBERLIST}" title="{L_MEMBERLIST_EXPLAIN}">{L_MEMBERLIST}</a>
            </li>
            <!-- ENDIF -->
            <!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and S_REGISTER_ENABLED -->
            <li<!-- IF $CA_PAGE == 'register' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
                &bull;
                <a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a>
            </li>
            <!-- ENDIF -->
            <li<!-- IF $CA_PAGE == 'login' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
                &bull;
                <a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" title="{L_LOGIN_LOGOUT}" accesskey="l">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>
            </li>
        <!-- ENDIF -->
    </ul>
Bul

<div class="navbar navbar-top">
			{$CA_BLOCK_START}
			<ul class="linklist navlinks">
				<li class="icon-home"><a href="{U_INDEX}" accesskey="h">{L_INDEX}</a> <!-- BEGIN navlinks --> <strong>&#8249;</strong> <a href="{navlinks.U_VIEW_FORUM}">{navlinks.FORUM_NAME}</a><!-- END navlinks --></li>

<!-- IF U_EMAIL_TOPIC --><li class="rightside"><a href="{U_EMAIL_TOPIC}" title="{L_EMAIL_TOPIC}" class="sendemail">{L_EMAIL_TOPIC}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->
				<!-- IF U_EMAIL_PM --><li class="rightside"><a href="{U_EMAIL_PM}" title="{L_EMAIL_PM}" class="sendemail">{L_EMAIL_PM}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->
				<!-- IF U_PRINT_TOPIC --><li class="rightside"><a href="{U_PRINT_TOPIC}" title="{L_PRINT_TOPIC}" accesskey="p" class="print">{L_PRINT_TOPIC}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->
				<!-- IF U_PRINT_PM --><li class="rightside"><a href="{U_PRINT_PM}" title="{L_PRINT_PM}" accesskey="p" class="print">{L_PRINT_PM}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->

<!-- IF SCRIPT_NAME == 'viewtopic' -->
				    <!-- IF U_VIEW_NEWER_TOPIC --><li class="rightside"><a href="{U_VIEW_NEWER_TOPIC}">{L_VIEW_NEXT_TOPIC}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->
				    <!-- IF U_VIEW_OLDER_TOPIC --><li class="rightside"><a href="{U_VIEW_OLDER_TOPIC}">{L_VIEW_PREVIOUS_TOPIC}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->
				<!-- ENDIF -->
			</ul>
			{$CA_BLOCK_END}
		</div>
Bununla değiştir

<div class="navbar navbar-top">
             {$CA_BLOCK_START}
             <ul class="linklist navlinks">
                <li class="icon-home"><a href="{U_INDEX}" accesskey="h">{L_INDEX}</a> <!-- BEGIN navlinks --> <strong>&#8249;</strong> <a href="{navlinks.U_VIEW_FORUM}">{navlinks.FORUM_NAME}</a><!-- END navlinks --></li>

<!-- IF U_EMAIL_TOPIC --><li class="rightside"><a href="{U_EMAIL_TOPIC}" title="{L_EMAIL_TOPIC}" class="sendemail">{L_EMAIL_TOPIC}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->
                <!-- IF U_EMAIL_PM --><li class="rightside"><a href="{U_EMAIL_PM}" title="{L_EMAIL_PM}" class="sendemail">{L_EMAIL_PM}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->
                <!-- IF U_PRINT_TOPIC --><li class="rightside"><a href="{U_PRINT_TOPIC}" title="{L_PRINT_TOPIC}" accesskey="p" class="print">{L_PRINT_TOPIC}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->
                <!-- IF U_PRINT_PM --><li class="rightside"><a href="{U_PRINT_PM}" title="{L_PRINT_PM}" accesskey="p" class="print">{L_PRINT_PM}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->

<!-- IF SCRIPT_NAME == 'viewtopic' -->
                    <!-- IF U_VIEW_NEWER_TOPIC --><li class="rightside"><a href="{U_VIEW_NEWER_TOPIC}">{L_VIEW_NEXT_TOPIC}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->
                    <!-- IF U_VIEW_OLDER_TOPIC --><li class="rightside"><a href="{U_VIEW_OLDER_TOPIC}">{L_VIEW_PREVIOUS_TOPIC}</a><!-- IF $CA_HEADER_LINK -->&nbsp;|&nbsp;<!-- ELSE --><!-- DEFINE $CA_HEADER_LINK = '1' --><!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->
                <!-- ENDIF -->
             </ul>
             {$CA_BLOCK_END}
             {$CA_BLOCK_START}
             <ul class="linklist leftside">
             <!-- IF not S_IS_BOT and S_USER_LOGGED_IN -->
                <li<!-- IF $CA_PAGE == 'ucp' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
                   <a href="{U_PROFILE}" title="{L_PROFILE}" accesskey="u">{L_PROFILE}</a>
                &bull;
                </li>
                <!-- IF S_DISPLAY_PM -->
                <li<!-- IF $CA_PAGE == 'pm' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
                   <a href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>
                &bull;
                </li>
                <li>
                   <a href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a>
                </li>
                <!-- ENDIF -->
                <!-- IF U_RESTORE_PERMISSIONS -->
                <li>
                   <a href="{U_RESTORE_PERMISSIONS}">{L_RESTORE_PERMISSIONS}</a>
                &bull;
                </li>
                <!-- ENDIF -->
            <!-- ENDIF -->
             </ul>
             <ul class="linklist rightside">
             <li<!-- IF $CA_PAGE == 'faq' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
                <a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a>
                    &bull;
             </li>
             <li>
                <a href="{U_SEARCH}" title="{L_SEARCH_ADV_EXPLAIN}">{L_SEARCH}</a></li>
            <!-- IF not S_IS_BOT -->
                <!-- IF S_USER_LOGGED_IN and S_DISPLAY_MEMBERLIST -->
                <li<!-- IF $CA_PAGE == 'users' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
                    &bull;
                    <a href="{U_MEMBERLIST}" title="{L_MEMBERLIST_EXPLAIN}">{L_MEMBERLIST}</a>
                </li>
                <!-- ENDIF -->
                <!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and S_REGISTER_ENABLED -->
                <li<!-- IF $CA_PAGE == 'register' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
                    &bull;
                    <a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a>
                </li>
                <!-- ENDIF -->
                <li<!-- IF $CA_PAGE == 'login' --> class="current"<!-- ENDIF -->>
                    &bull;
                    <a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" title="{L_LOGIN_LOGOUT}" accesskey="l">{L_LOGIN_LOGOUT}</a>
                </li>
            <!-- ENDIF -->
             </ul>
             {$CA_BLOCK_END}
		</div>
Kaydet/Kapat/Şablon seti ve Görüntü kümelerini yenile

Arama barını kaldırıp bağlantı haline getirdim. Tema yapımcısının eklemediği kendi mesajlarınız bağlantısıda navigasyona eklendi. http://www.islamvizyonda.com/index.php forumunda menü linkleri herhangi biryere taşınmamış. Misafirler için kaldırılmış. Bu forum kullanışlılığı açısından iyi birşey değil.

Kolay gelsin.
Jetaime
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Jetaime »

Çok Teşekkür ederim. şu anda yapma imkanım yok ama bir kaç gün içinde deneyip sonucu buraya yazacağım. Tekrar teşekkür ederim :wink:
Jetaime
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Jetaime »

yardımlarından dolayı Teşekkür ederim arkadaşım, uyguladım ve sonuç verdi , tekrar sağolasın :wink:
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir