smf forum kullanıyorum.ve joomla 1.5 entegre yapmak istediğimde sorun oluyor.
duydum ki joomla 1.5 ile phpbb3 güvenlik açığı oluşturmadan entegre olabiliyormuş.ancak uzun süredir smf kullanan biri olarak phpbb3 nedense geçip geçmeme konusunda bir fikir oluşturamadım.
acaba siz phpbb3 kullananlar ne söylerseniz bu konuda
smf'den phpbb3'e geçme düşüncesi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: smf'den phpbb3'e geçme düşüncesi
Bende daha önce SMF kullandım PhpBB kesinlikle geçmeni öneririm her şey bakımından SMF'den daha üstün.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Joomla+phpbb3 entegreside tam anlamıyla bütünlük sağlamaz. Sadece Smf entegrasyonuna göre phpbb3 ün uyumluluk eklentisi biraz daha gelişmiştir ve daha az sorunu vardır. Phpbb3 e geçiş yapsanda %100 bir entegreasyon sağlayamassın. Ama forum anlamında phpbb3 e geçiş yapmanı öneririm.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bende phpbb3 e geçmeni öneriyorum.SMF den çok daha iyi bence.Ayrıca joomla ile birlikte kullanmak arkadaşın dediği gibi .Portal olarak joomla kullan forum olarakta phpbb3 kullanabilirsin ama entegrasyon yapma bence.Bu entegrasyonu joomla yaptığı için orda kullanan kişiler konuşursan daha iyi olur..
Görüş - İstek - Öneri Bölümüne taşındı...
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir