[Beta] Topic Tagging System 1.0.0
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
[Beta] Topic Tagging System 1.0.0
MOD adı: Topic Tagging System
Yapımcı: andy2295
MOD açıklaması: vBulletindeki gibi Etiket sistemi...
Mod Sürümü: 1.0.0 [ Beta ]
Dil Dosyalari: EN, (TR Cevirildi 100% ||||||||||)
Temalar: sadece prosilver tabanli temalar icin.
Türkce Dil Dosyasi: viewtopic.php?f=53&t=16520
phpBB3 Sürümü: 3.0.5
Download: http://www.phpbb3-mods.com/download/top ... ng_100.zip
Önemli Not: Bu MOD Türkce Karakter sorunu veriyor bende de oldu sonra biraz urastim sorunu buldum ve düzeltim...
phpmyadmin >> phpbb_tags tablosunun Dil formatini UTF8-bin yapin ozaman hicbir sorun kalmaz..
Yapımcı: andy2295
MOD açıklaması: vBulletindeki gibi Etiket sistemi...
Mod Sürümü: 1.0.0 [ Beta ]
Dil Dosyalari: EN, (TR Cevirildi 100% ||||||||||)
Temalar: sadece prosilver tabanli temalar icin.
Türkce Dil Dosyasi: viewtopic.php?f=53&t=16520
phpBB3 Sürümü: 3.0.5
Download: http://www.phpbb3-mods.com/download/top ... ng_100.zip
Önemli Not: Bu MOD Türkce Karakter sorunu veriyor bende de oldu sonra biraz urastim sorunu buldum ve düzeltim...
phpmyadmin >> phpbb_tags tablosunun Dil formatini UTF8-bin yapin ozaman hicbir sorun kalmaz..
En son Özcan Akbulut tarafından 16.06.2010, 00:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [Beta] Topic Tagging System 1.0.0
Umarım en kısa sürede subsilver2 tabanında da uygulanır.Baya bir zamandır bekliyordum.
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
subsilver2 için ne zaman verilecek?
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Beta sürümden çıktığı zaman olabilir.Bekliyoruz...Matt yazdı:subsilver2 için ne zaman verilecek?
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
taglar otomatik mi oluşuyor? yoksa elimizle istediğimiz gibi mi yazıyoruz?
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Elimizle istediğimiz gibi ekliyoruz.difficulty yazdı:taglar otomatik mi oluşuyor? yoksa elimizle istediğimiz gibi mi yazıyoruz?
subsilver2 için olanı ne zaman verilecek bayadır bekliyoruz...
bende bekliyorum
etketleme seo için çok önemliymiş fakat phpbb de normalde böyle bir özellik olmaması şaşırtıcı.

- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar bu phpbb'nin hangi sürümü için uyarlandı. Belirtilen bazı dosyalarda, bazı kodları bulamıyorum.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kocaman yaziyor ilk mesajda?
3.0.5
3.0.5
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Dikkatimi çekmedi göremedim. Son sürüm için uyarlanmış versiyonu mevcut mu acaba, forumda başka bir başlık bulamadım maalesef.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Deneyip görmeniz lazım.Çalışıyorsa son sürümde oluyordur.Çalışmıyorsa son sürüme olmuyordur.Zaten ben basit bir otomatik konu başlığı etiketleme moduna başladım.Onu yapabilirsem bu moda ihtiyacınız kalmayacaktır kanaatimce.aciyagulmek yazdı:Dikkatimi çekmedi göremedim. Son sürüm için uyarlanmış versiyonu mevcut mu acaba, forumda başka bir başlık bulamadım maalesef.
Eklentinin download linki kırık, elinde olan varsa yüklerse iyi olur.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
http://rapidshare.com/files/399100148/t ... 0.zip.htmlEvrek4 yazdı:Eklentinin download linki kırık, elinde olan varsa yüklerse iyi olur.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir