Veritabanı

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
MustafaVarol
Kayıtlı Kullanıcı

Veritabanı

Mesaj gönderen MustafaVarol »

Öncelikle Merhaba ;

QuikNet Kullanıcısıyım Ve Superonline Düzenlediği Domain + E-mail + Web Hosting Ürününü Aldım Fakat Sadece Ftp Erişim Bilgileri Var.Plesk Panele Ait Kullanıcı Bilgileri Yok.Telefon Açıp Sordugumda İse Bilinmedigi Söyleniyor.Superonline Panelinde En Altta Reg2c İnternet Hizmetleri Yazıyor Onlarada Mail Attım Fakat Daha Cevap Gelmedi.Panele Giremedigim İçin Veritabanı Yaratamıyorum, Yaratamadigim İçin Forumu Kuramıyorum Benim Amacım Bunları Söylemek Degildi Acaba FTP ile Panelsiz Veritabanı Kurup Forumu Yükleyebilirmiyim.Biraz Yeniyim Detaylı Bilgisi Olana e-mail Verebilrim Şimdiden Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Veritabanı

Mesaj gönderen Dn_35 »

Host yönetimi için, Yönetici olarak hesap açıldığından genelde FTP bilgileri panel bilgileriyle aynıdır.

Sunucu panelinden veritabanı oluşturmadan phpBB kuramazsınız.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
MustafaVarol
Kayıtlı Kullanıcı

Plesk Panel Girdiğimde FTP Bilgilerini Girdiğimde Kabul Etmiyor.Benim Dediğim Panel Olmadan Başka Türlü Veritabanı Yaratamazmıyım ? Sadece FTP Giriş Bilgileri Var.Panelde Kabul Etmiyor.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

panele girmeden veritabanı oluşturamazsın, sorununu host yönetimiyle çözmekten başka çözümü yok.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
MustafaVarol
Kayıtlı Kullanıcı

Öyle Duymuştum Ama.Teşekkür Ederim Kolay Gelsin.

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir