Herşeyi Yüklü Olan Forum Misali...

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
gncy
Kayıtlı Kullanıcı

Herşeyi Yüklü Olan Forum Misali...

Mesaj gönderen gncy »

Merhaba arkadaşlar,
İşe yarar modları olsun,eklentisi olsun (herhangi birileri) kurulu olan bir forum biliyor musunuz?
Yada varsa sizin yaptığınız bişey olabilir(PHPBB şartıyla), paylaşırsanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Herşeyi Yüklü Olan Forum Misali...

Mesaj gönderen Pierce_MVP »

gncy yazdı:Merhaba arkadaşlar,
İşe yarar modları olsun,eklentisi olsun (herhangi birileri) kurulu olan bir forum biliyor musunuz?
Yada varsa sizin yaptığınız bişey olabilir(PHPBB şartıyla), paylaşırsanız sevinirim
İçinde güzel modları ve temaları bulunan bir premod var.EsmerÖzcan PreMOD diye arat görürsün.
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Merhaba kendi gellistirdigim bir PreMOD paketi var icinde gerekli olan MODlar var ve sürekli gellistiriliyor, ayrica soru ve sorunlarinizda Destek veriliyor

PreMOD Duyuru Basligi: viewtopic.php?f=37&t=16181

PreMOD Demo ve Destek Sitesi: www.esmerozcan.net

baska sorulariniz varsa bu baslik altina yazabilirsiniz..
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cagatayozata »

Bende tavsiye ediyorum .Çok memnunum.Sitemde kullanıyorum.Diğer premodlar gibi değildir.İşe yarayan gerekli modlar vardır içinde.Çok iyi destekte verilmektedir.
Kullanıcı avatarı
.Max Payne.
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen .Max Payne. »

evet bnde tavsiye ederim, gayet memnunum :)
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir