Merhaba arkadaşlar,
İşe yarar modları olsun,eklentisi olsun (herhangi birileri) kurulu olan bir forum biliyor musunuz?
Yada varsa sizin yaptığınız bişey olabilir(PHPBB şartıyla), paylaşırsanız sevinirim
Herşeyi Yüklü Olan Forum Misali...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Herşeyi Yüklü Olan Forum Misali...
İçinde güzel modları ve temaları bulunan bir premod var.EsmerÖzcan PreMOD diye arat görürsün.gncy yazdı:Merhaba arkadaşlar,
İşe yarar modları olsun,eklentisi olsun (herhangi birileri) kurulu olan bir forum biliyor musunuz?
Yada varsa sizin yaptığınız bişey olabilir(PHPBB şartıyla), paylaşırsanız sevinirim
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhaba kendi gellistirdigim bir PreMOD paketi var icinde gerekli olan MODlar var ve sürekli gellistiriliyor, ayrica soru ve sorunlarinizda Destek veriliyor
PreMOD Duyuru Basligi: viewtopic.php?f=37&t=16181
PreMOD Demo ve Destek Sitesi: www.esmerozcan.net
baska sorulariniz varsa bu baslik altina yazabilirsiniz..
PreMOD Duyuru Basligi: viewtopic.php?f=37&t=16181
PreMOD Demo ve Destek Sitesi: www.esmerozcan.net
baska sorulariniz varsa bu baslik altina yazabilirsiniz..
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bende tavsiye ediyorum .Çok memnunum.Sitemde kullanıyorum.Diğer premodlar gibi değildir.İşe yarayan gerekli modlar vardır içinde.Çok iyi destekte verilmektedir.
- .Max Payne.
- Kayıtlı Kullanıcı
evet bnde tavsiye ederim, gayet memnunum 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir