Anasayfada Son Aktif Başlıklar/ Last Post on index
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Anasayfada Son Aktif Başlıklar/ Last Post on index
anladım abi yapamazsam tekrar dönerim
Ayazini Kasabası/Afyonkarahisar
bu modu nasıl kuruyoruz daha önce phpbb3 mod kurmadım da içinde kurulumu anlatan bir sey de yok yardım eder misiniz
alfamet yazdı:bu modu nasıl kuruyoruz daha önce phpbb3 mod kurmadım da içinde kurulumu anlatan bir sey de yok yardım eder misiniz

Kurulum dosyası: Last_Post_on_Index
Makaleyi okuduktan sonra MOD kurulumunun gayet kolay olduğunun farkına varacaksınız...

valla abi bir sey anlamadım yok mu soyle kolay kurulumu olan editleyelim biçelim oyle bir sey yok muVSaBaH yazdı:alfamet yazdı:bu modu nasıl kuruyoruz daha önce phpbb3 mod kurmadım da içinde kurulumu anlatan bir sey de yok yardım eder misinizphpBB'de MOD kurulumu yapabilmeniz için phpBB Mod Kurulum makalesini okumalısınız.
Kurulum dosyası: Last_Post_on_Index
Makaleyi okuduktan sonra MOD kurulumunun gayet kolay olduğunun farkına varacaksınız...
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Zaten bunlarda zor değil.Yapman gereken dediği dosyayı açman sonrasın veya öncesine eklemen felan.En sonda şablon yenile felan gibi birşey yazarsa birde onu yapacaksın.Zaten bunların kurulumu çok kolay..
ama içinde sadece xml dosyaları ve eklenecek dosyalar var fakat bunu nasıl yapacağız yükleyeceğiz ve editleyeceğizcagatayozata yazdı:Zaten bunlarda zor değil.Yapman gereken dediği dosyayı açman sonrasın veya öncesine eklemen felan.En sonda şablon yenile felan gibi birşey yazarsa birde onu yapacaksın.Zaten bunların kurulumu çok kolay..
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
İndirdiğiniz dosyayı zipten çıkartın.Sonra install.xml dosyasını açın.Orda atmanız gereken dosyalar editlemeniz gerekn herşey yazar.
arkadaşım çok tsk ederim orda yazıyor nasıl editleneceği ben bunu yapmamıştım düzenle dediğimiz zaman geliyormus bi kurayım bakalım tskler yardımın için sağolasın
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Evet onları dene yapamazsan sorabilirsin yine..
abi bunların türkçesini yazabilir misin mod kurdum
'LP_TITLE' => 'Last Active Post',
'LP_CREATED_BY' => 'Created by',
'LP_POSTEDON' => 'on',
'LP_REPLY_TITLE' => 'Replies',
'LP_REPLY' => 'Re:',
'LP_BY' => 'by',
))
'LP_POSTEDON' => 'on',
'LP_BY' => 'by',
))
Buyrun;alfamet yazdı:abi bunların türkçesini yazabilir misin mod kurdum
'LP_POSTEDON' => 'on',
'LP_BY' => 'by',
))
Kod: Tümünü seç
$lang = array_merge($lang, array(
'LP_TITLE' => 'Son Aktif Başlık',
'LP_CREATED_BY' => 'Yazar',
'LP_POSTEDON' => 'tarihinde',
'LP_REPLY_TITLE' => 'Cevaplar',
'LP_REPLY' => 'Cvp:',
'LP_BY' => 'tarafından',
));

sağolasın kardes tsk ederim
Sorunsuz göründüyse 1. mesaja ekleyebiliriz bu ufak çeviriyi. Bütünlük oldu mu çeviri de? Anlaşılıyor mu yani mod üzerinde?alfamet yazdı:sağolasın kardes tsk ederim
VSaBaH yazdı:Sorunsuz göründüyse 1. mesaja ekleyebiliriz bu ufak çeviriyi. Bütünlük oldu mu çeviri de? Anlaşılıyor mu yani mod üzerinde?alfamet yazdı:sağolasın kardes tsk ederim
Boyle yaparsak türkçe karakterde kalkmış olur
Kod: Tümünü seç
$lang = array_merge($lang, array(
'LP_TITLE' => 'Son Aktif Başlık',
'LP_CREATED_BY' => 'Yazar',
'LP_POSTEDON' => 'tarihinde',
'LP_REPLY_TITLE' => 'Cevaplar',
'LP_REPLY' => 'Cvp:',
'LP_BY' => 'tarafından',
));
Onu demek istememiştim aslında ama Not defteri kullananlar için iyi olabiliralfamet yazdı: Boyle yaparsak türkçe karakterde kalkmış olurKod: Tümünü seç
$lang = array_merge($lang, array( 'LP_TITLE' => 'Son Aktif Başlık', 'LP_CREATED_BY' => 'Yazar', 'LP_POSTEDON' => 'tarihinde', 'LP_REPLY_TITLE' => 'Cevaplar', 'LP_REPLY' => 'Cvp:', 'LP_BY' => 'tarafından', ));

Yani demek istediğim çeviri kopuk olmasın. Mesela "on" kelimesini ben "tarihinde" olarak çevirdim mantıken. Ama mod kurulduğunda görünümde mantıksız görünüyor da olabilir.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir