RE: yerine Cvp yazanlar oldu sende RE ve Cevap yerine bosluk birak sanirim ozaman bos olur ama denemedim bi denemelisinsivasli_14 yazdı:Bende Bu Re Yazısını Kaldirmak İstiyorum Ne Yapmam Lazım Boyle Güzel Durmuyorda ?
Cevaplarda 'Re' Yerine Türkçe 'Cevap'
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:mkpvlq24]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:mkpvlq24] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:mkpvlq24]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:mkpvlq24]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:mkpvlq24]Site kurallarımızı[/url:mkpvlq24] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:mkpvlq24]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:mkpvlq24] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:mkpvlq24]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:mkpvlq24]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:mkpvlq24]Site kurallarımızı[/url:mkpvlq24] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Cevaplarda 'Re' Yerine Türkçe 'Cevap'
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Oyle Yaptım Cvp Gelmeyınce
Nedense Türk Milletinde Destek Hemen Degilde 1 Haftaya Uzuyo :d
Genede Tskler Cvp İcin
Genede Tskler Cvp İcin
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bisürü Yabanci Site var ozaman ordan yardim alcaksinsivasli_14 yazdı:Oyle Yaptım Cvp Gelmeyınce
Genede Tskler Cvp İcin

- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ing Olsa Zaten Buraya Degil Phpbb.com'a Yazarım.Burasi Türkçe Destek Forumu Başka Dil Bilmeyince,Bildigin Dil'de Destegi Aliyorsun & Yardım Ediyosun
AÇ:
posting.php
BUL:
DEĞİŞTİR:
böyle bir dene yedek almayı unutma hata verebilir denemedim çünkü 
posting.php
BUL:
Kod: Tümünü seç
if (($mode == 'reply' || $mode == 'quote') && !$submit && !$preview && !$refresh)
{
$post_data['post_subject'] = ((strpos($post_data['post_subject'], 'Re: ') !== 0) ? 'Re: ' : '') . censor_text($post_data['post_subject']);
}
Kod: Tümünü seç
if (($mode == 'reply' || $mode == 'quote') && !$submit && !$preview && !$refresh)
{
$post_data['post_subject'] = ((strpos($post_data['post_subject'], 'Re: ') !== 0) ? ' ' : '') . censor_text($post_data['post_subject']);
}

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bunda bir sorun daha var..
sizin konunuza cevap yazıldıgında, örnek:
cvp: dogum gunu seklinde cıkıyor buraya kadar normal.
egerki cevaba alıntıyla cevap verilirse: cvp: cvp: dogum gunu seklinde oluyor
ve alıntı yapıldıkca: cvp: cvp: cvp :cvp dogum gunu seklinde oluyor
düzeltebilirmiyiz bunu?
yoksa 2.3. kez alıntıyı yasaklıyalımmı?
D
sizin konunuza cevap yazıldıgında, örnek:
cvp: dogum gunu seklinde cıkıyor buraya kadar normal.
egerki cevaba alıntıyla cevap verilirse: cvp: cvp: dogum gunu seklinde oluyor
ve alıntı yapıldıkca: cvp: cvp: cvp :cvp dogum gunu seklinde oluyor

düzeltebilirmiyiz bunu?
yoksa 2.3. kez alıntıyı yasaklıyalımmı?

poting.php ve viewtopic.php dosyalarına belirtilen kodları ekledim kaydettim cache vs. temizledim ama re yerine cvp çıkmadığı gibi "RE: Hoş geldiniz" başlığı iletilerde görünmüyor? Eski haline nasıl getirebilirim?
Kod değişikliğine gerek yok aslında.
Yönetim penelinde Kelime sansürü kısmında Re: nin yerine istediğinizi koyabilirsiniz. Tümü değişiyor böylelikle.
Yönetim penelinde Kelime sansürü kısmında Re: nin yerine istediğinizi koyabilirsiniz. Tümü değişiyor böylelikle.
Merhabalar.. posting.php yi degistirdim.. Ama hızlı cevapta Re çıkıyor.. arkadaşlar includes icinde prime_quick_reply filan demisler ama bende öyle bisi yok.. ben hızlı mesaj için eklenti kurmadim.. buradaki gibi orjinal olani kullaniyorum..
VB-Access | http://www.vb-access.tk
Evrek4 doğru söylüyor. Bu şekilde eskileri de Cvp: şeklinde oluyor 

posting.php deki tamam amma prime_quick_reply.php diye bişey yok ki includes'in içindeDostlarClup yazdı:Arkadaslar Cok tesekkürler İlginiz için
VSabah dedigin gibi includes klasörü içindeki prime_quick_reply.php de Re: yi buldum posting.php deki gibi onuda degiştirdim şimdi sorun kalmadı
kafama takılan baska bişi oldu buarada onuda ilgili konuda paylasırım. sagolun

imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir