Şifre Hatırlama
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Şifre Hatırlama
Merhaba Arkadaşlar,
Arama yaptım ama Bu konuya dair birşey bulamadım.
Sorunum, kendi localhostuma kurulu olan web sitemde "Beni Hatırla" seçeneğini işaretleyip giriş yaptım. Bir daha ki seferde giriş yaptığımda Ne şifremi Ne kullanıcı adını hatırlıyor! Bunu defalarca tekrarladım. Acaba Localhostta kurulu olduğu içinmi hatırlamıyor bilmiyorum. Web Tarayıcım, Google Chrome ve diğer forumlarda ve phpbbturkey de hatırlıyor!. Ne yapmalıyım.
Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...
Arama yaptım ama Bu konuya dair birşey bulamadım.
Sorunum, kendi localhostuma kurulu olan web sitemde "Beni Hatırla" seçeneğini işaretleyip giriş yaptım. Bir daha ki seferde giriş yaptığımda Ne şifremi Ne kullanıcı adını hatırlıyor! Bunu defalarca tekrarladım. Acaba Localhostta kurulu olduğu içinmi hatırlamıyor bilmiyorum. Web Tarayıcım, Google Chrome ve diğer forumlarda ve phpbbturkey de hatırlıyor!. Ne yapmalıyım.
Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...
Re: Şifre Hatırlama
forumun çerez ayarlarında problem vardır...
benim localhostta hatırlıyor şifremi.
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
Çerez ayarım nasıl olmalı, bu konuda bana yardımcı olabilirmisin?ogzblgnr yazdı:forumun çerez ayarlarında problem vardır...
Ben bir kaç oynama yapmıştım ama bilmiyorum?
Kod: Tümünü seç
Çerez domain adresi: Localhost
Çerez adı: phpbb3_kqr4z
Çerez klasör adresi: cerezler/
Çerez güvenliği: Kapalı
artık phpBB ile ilgilenmediğim için bu forumda aktif değilim.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ondan kaynakli degil
cerezler/ burayi / bununla degistir
ayrica cache dosyasinin icindeki herseyi sil .htaccess ve index.html haric daha sonra phpmyadminden phpbb_sessions tablosunu bosalt sorun düzelmesi gerek kurulumdan sonra ben hic birzaman cerez ayarinla oynamam yoksa böyle sorunlar cikabiliyor..
EsmerÖzcan yazdı:
ondan kaynakli degil
cerezler/ burayi / bununla degistir
Yardımların için çok Teşekkür ederim fakat, Hala Çalışmıyor!EsmerÖzcan yazdı:burda cerezler/ yaziyor onu bu sekil yap: /Kod: Tümünü seç
Çerez klasör adresi: /

EDİT(18 Ağustos): Bu arada arkadaşlar, ben Google Chrome kullandığımı, ve diğer sitelerde ve Phpbbturkey de şifremin hatırlandığını söylemiştim. Birde ben Yeni sekmeler açtığımda sanki farklı bilgisayardan bağlanıyormuşcasına her sekme ile farklı kullanıcı ile işlem yapabiliyorum. Normalde Diğer sitelerde hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Ve bencede Local olduğundandır. Yorumlarınız ve Yardımlarınız için Teşekkürler....
En son ecylan tarafından 18.08.2009, 13:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Çerez klasör adresi: /
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Localhostta yapıyorsanız otomatik giriş yapmayabilir.
AngelFRANTIX yazdı:l3oomerangg yazdı:
Giriş yaparken herhalde ki "Her ziyaretimde otomatik giriş yap" ı işaretliyorsunuzdur... Eğer buna rağmen kullandığınız tarayıcı sizi hatırlamıyorsa çerezlerle ilgili bir sorun var demektir... Bu tarayıcınızı çerez ayarları ile ilgili de olabilir, sitenizin çerez ayarları ile de ilgili olabilir...
- Tarayıcınızın gelişmiş ayarlarından sitelerin çerez bırakmasına izin verilip verilmediğini kontrol edin...
- Sitenizin YKP - Sunucu Konfigurasyonu - Çerez Ayarları kısmından çerez domain adresinin doğruluğunu kontrol edin...
Bunların çözüm üretmesi gerekli... Saygılar...
Çerez domain adresi: phpbbturkey.com (örnek)
Çerez adı: phpbbturkey (örnek)
Çerez klasör adresi: / (Slash)
Çerez güvenliği: Kapalı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir