2 Önemli soru

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
wwgokhanww
Kayıtlı Kullanıcı

2 Önemli soru

Mesaj gönderen wwgokhanww »

Merhabalar arkadas biz 50 cömez arkadas :) bir forum kurduk sizler kada bilgili degiliz vbulletinden anlarim ama phpbb den hic anlmiyorum neyse bir clan ve ps3 sayfasi kurduk sorunlari söyle özetleyeyim
1-tema ile chat uyusmuyor chatte hic bir sey gözükmüyor ve onlin kisiler listeside bos :(
2-yeni versionu otomatik install ederken son islemde konum soruyor konumda "/" sadece saga yazmis slash isareti var bunu öyle birakinca konum yanlis hatasi aliyorum degistirincede aynisini aliyorum oraya ne yazmam gerekiyor?

bide online bize destek verebilcek arkadaslar varsa msn bilgilerini bana pm den atsinlar gercekten cildirmak üzereyiz kimse zarari olmayan kendi icinde bir forumuz hic bir cikarimiz yok bu isten sirf birbirimizle muhabbet sohbet edip bilgilerimizi paylasmaya yönelik bir forum kurduk lütfen elinizi vicdaniniza koyun ve bu hic yardim almamis yada alamamis insanlara yardim elinizi uzatin :(
Kullanıcı avatarı
RoyaLKing
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: 2 Önemli soru

Mesaj gönderen RoyaLKing »

1.sorununzda chati kurarken sql sorgusu yapmamışsınız.
2.sorunuzu tam olarak açabilirimsiniz?
wwgokhanww
Kayıtlı Kullanıcı

sql sorgusu nasil yapiliyor ve 2. soruda anlatmak istedigim otomatik install olayini yaparken paneldeyken 1. islem ok 2. islem ok 3 ve ya 4. ilem varya sol yukarda yaziyor bilmiyorum 3 mü 4 mü hatirlamiyorum ama sonucta son islem oldugunu kesin bilyiorum orda ftp sifre ftp kullanici adi vb istiyor onlarin altinda 3. olmasi lazim saga yatmis bir slash var konum yaziyor orayi kast ediyorum tesekkürler verdiginiz ve vereceginiz cevaplar icin arkadaslar
wwgokhanww
Kayıtlı Kullanıcı

arkadaslar kimse cevap vermiycekmi biri online destek olsun ne olur sanki biri yardim etse :(
AngelFRANTIX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AngelFRANTIX »

SOrularınızı anlaşılır biçimde sorarsanız daha çabuk cevap alabilirsiniz.
Online desteğe gerek yok bence buraya yazman yeterli. Sitenizin teması çok karanlık bence değiştrin. rengarenk bişeyler olsun :)
wwgokhanww
Kayıtlı Kullanıcı

sorunda orda ya bir degistirebilsek :)
AngelFRANTIX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AngelFRANTIX »

YKP / Stiller

yapmak istediğiniz temaya Detalar deyin

Seçenekler
Aktif:
Evet
Varsayılan stil yap:
Evet

kullanılan temayada pasif yap deyin. değişecektir.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir