Botların anlamları
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Botların anlamları
arkadaşlar birsürü değişik isimde botlar var mesela W3C [Validator] nedir?
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Botların anlamları
Her botun farklı hangi birini anlatıyım
Örneğin o dediğin bot bu sitenin *silindi* bak bu siteye gir oraya adresini yaz check de sonra sitene gir bak o bot sitende online 

En son Mirach tarafından 17.08.2009, 22:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İllegal herhangi bir içerik için link vermeyiniz.
Sebep: İllegal herhangi bir içerik için link vermeyiniz.
işte ne işe yarıyor?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sanirim cagatay validator sitesinin linkini verdi neden illegal anlama geldigini cok merak ettim belkide baska link verdi bilemiyorum, neyse o dedigin bot sitenin xhtml veya css uygun olup olmadigini kontrol eder..
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
W3C 'nin kendi sitesini verdim neden illegal? 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir