toplu e posta hatası

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
mobilyaci
Kayıtlı Kullanıcı

toplu e posta hatası

Mesaj gönderen mobilyaci »

arkadaşlar yeni hosta eski dosyalarımı aktardım vede herşey yerine geldi üyeler konular v.s ama toplu eposta gönderiminde hata averiyor . hata aşağıda ustalarımızdan ilgilenmesini rica ediyorum
smtf kapalı iken
E-posta hatası
» EMAIL/PHP/mail()
/adm/index.php

smtf açıkken ise(eski sitemde açıkdı denedim ama???)
E-posta hatası
» EMAIL/SMTP
/adm/index.php

Smtp sunucusuna bağlanılamıyor : 0 : php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

<b>[phpBB Debug] PHP Notice</b>: in file <b>/includes/functions_messenger.php</b> on line <b>846</b>: <b>fsockopen() [<a href='function.fsockopen'>function.fsockopen</a>]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known</b><br />
<b>[phpBB Debug] PHP Notice</b>: in file <b>/includes/functions_messenger.php</b> on line <b>846</b>: <b>fsockopen() [<a href='function.fsockopen'>function.fsockopen</a>]: unable to connect to ssl://smtp.gmail.com or ssl://smtp.googlemail.com:465 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known)</b><br />

http://serviscilerforum.ueuo.com
En son mobilyaci tarafından 23.08.2009, 03:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: toplu e posta hatası

Mesaj gönderen Pierce_MVP »

Lütfen destek alabilmeniz için profilinize web sitenizi yazınız.
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
mobilyaci
Kayıtlı Kullanıcı

Pierce_MVP yazdı:Lütfen destek alabilmeniz için profilinize web sitenizi yazınız.
aslında profilimde web sitemin adresi vardı ama mesajımda yazmadım onu demek istediniz herhalde öyleyse unutmuşum şimdi yazdım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

memberlist.php?mode=viewprofile&u=9830

Bu hesap da senin değil mi? :shock: Neden 2 hesap kullanıyorsun bir tane yetmiyor mu? :shock:
mobilyaci
Kayıtlı Kullanıcı

malt yazdı:memberlist.php?mode=viewprofile&u=9830

Bu hesap da senin değil mi? :shock: Neden 2 hesap kullanıyorsun bir tane yetmiyor mu? :shock:
aslında bunu açıklamamız gerektiğini düşünmedik haklısınız servisci66 ile ben mobilyaci abi kardeş sayılırız vede forumuda ikimiz kurduk dolayısıyle servisci66 abim bu topiği açmış vede ben devam ettim ikimizin arasında fark yok bu sorun olursa düzeltiriz sonuçta saklayacak bir durumumuz yok tamamen samimiyetle bu foruma üye olduk vede sağolsunlar devamlı yardım gördük aynı site vede sorunlar kafanızı karıştırdıysa özür dileriz.maltkardeş hatırlayacaksın site taşıma sorunumuzu hallettik ama modlardan mı bilemem ama bazı karışıklıklar meydana geldi ben sırasıyla yazayım.
1:toplu mail hatası (üst ilk başlıkda yazdığım gibi)
2:site ana resmi en üstteki İ.E. de normal firefoxda sağa doğru kayık görünmesi.
birde modlar yeni foruma neden uymadı mesela üye olmadan konu gösterimi ve gizli link olayı uçmuş üye olmadan veya giriş yapmadanda linkler vede konular görünüyo. yeni mod yüklemesi yapacaz .eski modlarıda taşıma yapma imkanı yokmuydu şimdiden zahmetleriniz için teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Eğer farklı kişilerse o zaman farklı bir sorun yok.

Taşıma işleminden sonra modların gitmesi söz konusu olamaz. Yani eğer dosyaları eksik yüklemediysen modların olduğu gibi aktarılmış olması gerekiyor. Ama söylediğine göre bir sorun varmış. Bu durumda yapacağın ilk şey mod kurulumunu açıp editlemeleri tek tek kontrol etmen. Biraz zahmetli gelebilir ama bunu yapmak zorundasın. I.E'deki kayma problemi de tema dosyalarındaki hatalı kodlamadan olsa gerek. Bu da mod kurarken tema dosyalarında yapmış olduğun değişikliklerde bir yeri hatalı editlemenden kaynaklanabiliyor olabilir.
mobilyaci
Kayıtlı Kullanıcı

peki bu toplu eposta hatası nasıl olacak
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Mail sorunları genelde hosting tabanlı oluyor. Onun için hosting şirketiyle görüşmen gerekebilir.
mobilyaci
Kayıtlı Kullanıcı

tek mail gidiyor ama toplu olunca gitmiyor yani bunun hostla alakası olabilirmiki
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

spam mail olayı yüzünden sunucularda çok mail gönderme fonksiyonu kapalı olabilir, host yönetimiyle temasa geçmen gerekir.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir