flood yapmayı engellemek
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
flood yapmayı engellemek
Slm arkadaşlar, forumumda flood yapmayı nasıl engeleyebilirim ? Örneğin bir kullanıcının konu açması veya yazması için 2 dk geçmesi gibi bir şeyler yapabilir miyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: flood yapmayı engellemek
footerde türkce dilin imzasi nerde?
bir süre önce toplist kodlarını kaldırmıştım. Sanırım onunla bilirlikte silindi. Şimdi düzelttim. Ayrıca emeğe çok büyük saygım var! yanlış anlaşılmak istemem. Hatırlatma içinde teşekkürler.footerde türkce dilin imzasi nerde?

Merhaba,iloveCAT yazdı:Slm arkadaşlar, forumumda flood yapmayı nasıl engeleyebilirim ? Örneğin bir kullanıcının konu açması veya yazması için 2 dk geçmesi gibi bir şeyler yapabilir miyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Dediğiniz gibi bir özellik zaten mevcut;
Nasıl yapacağınıza gelince;Flood aralığı:
Kullanıcının yeni mesajları arasında beklemesi gereken saniye sayısı. Değişik izinlerdeki kullanıcılar için bu yoksayılır.
YKP > GENEL > SITE KONFIGÜRASYONU > Mesaj ayarları > Mesajlaşma > Flood aralığı:
Teşekkürler VSaBaH. 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
peki böyle degilde bir uye ust uste cvp verdiyse son verdi cvp arkasına otomatık eklemnesini nasıl saglaya biliriz yani söyle
1. cvp = paylasım haklında yorumlarınızı bekliyorum
2.cvp = neden kimse yorum yazmıyo
bendiyorumki 2. cvp 1. nin arkasına otomatık eklensin
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Şuana kadar öyle bir modla karşılaşmadım fakat bence iyi olmaz çünkü birbirinden alakasız iki mesaj yazılırsa iş karışırFrmZeytinDali yazdı:peki böyle degilde bir uye ust uste cvp verdiyse son verdi cvp arkasına otomatık eklemnesini nasıl saglaya biliriz yani söyle

Anti Double Post eklentisini yüklemen gerekir. http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1054155FrmZeytinDali yazdı:peki böyle degilde bir uye ust uste cvp verdiyse son verdi cvp arkasına otomatık eklemnesini nasıl saglaya biliriz yani söyle
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ve 5 misafir