Siteyi Yayından nasıl kaldırırız...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Siteyi Yayından nasıl kaldırırız...
Arkadaşlar siteyi yayından geçici olarak nasıl çıkarabilirim, ykp'nin neresinde, bir türlü bulamadım...
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Re: Siteyi Yayından nasıl kaldırırız...
Dn_35 yazdı:ykp/Mesaj panosu ayarları/Mesaj panosunu kullanıcılara kapat = Evet
Cevap için teşekkürler fakat bu sadece mesaj panosunu kapatıyor... Siteyi komple yayından kaldırmak istiyorum, mod devreye sokmam lazım bunun için..
Sitenizi tamamen silmekmi istiyorsunuz.
msn: recep@recepguler.com
famedya yazdı:Sitenizi tamamen silmekmi istiyorsunuz.
Silmek değil... Mod kurulumunda yazıyor değişen dosyaları atmadan önce siteyi yayından kaldırın diyor...
öyle birşey yapmaya gerek yokkiAsDetay yazdı:famedya yazdı:Sitenizi tamamen silmekmi istiyorsunuz.
Silmek değil... Mod kurulumunda yazıyor değişen dosyaları atmadan önce siteyi yayından kaldırın diyor...

sql yi çalıştır eğer sql varsa sonra hemen dosyaları at
RoyaLKing yazdı:öyle birşey yapmaya gerek yokkiAsDetay yazdı:famedya yazdı:Sitenizi tamamen silmekmi istiyorsunuz.
sql yi çalıştır eğer sql varsa sonra hemen dosyaları at
sql'i nasıl çalıştıracağım peki...
db_install.php varsa çalıştırın veya phpmyadminden yapın
sql çalıştırma işlemi yok... ayrıca bi sorum daha olacak, dosyaları yüklememi istiyor ama nereye yükleyeceğimi tam anlamadım...RoyaLKing yazdı:db_install.php varsa çalıştırın veya phpmyadminden yapın
1. Dosya Kopyalaması
Kopyala: root/*.*
Şuraya: *.*
benim anladığım kadarıyla MOD'un zipli dosyasıyla gelen root klasörünün içindekileri FORUM klasörünün içine at diyor, doğrumu anlamışım...
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
root dediği ana dizin yani.Doğru anladınız.Eğer forumunuzun ftp yolu public_html veya httpdocssa root orayı belirtiyor.AsDetay yazdı:sql çalıştırma işlemi yok... ayrıca bi sorum daha olacak, dosyaları yüklememi istiyor ama nereye yükleyeceğimi tam anlamadım...RoyaLKing yazdı:db_install.php varsa çalıştırın veya phpmyadminden yapın
1. Dosya Kopyalaması
Kopyala: root/*.*
Şuraya: *.*
benim anladığım kadarıyla MOD'un zipli dosyasıyla gelen root klasörünün içindekileri FORUM klasörünün içine at diyor, doğrumu anlamışım...
Mesela deneme.php dosyasını root/includes içine at diyor.
Sizde forumunuza giden yolda dosyayı includes klasörünün içine atın.
Kolay gelsin...
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Pierce_MVP yazdı: root dediği ana dizin yani.Doğru anladınız.Eğer forumunuzun ftp yolu public_html veya httpdocssa root orayı belirtiyor.
Kolay gelsin...
Teşekkürler, çalıştı

- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Rica ederim. =)AsDetay yazdı:Pierce_MVP yazdı: root dediği ana dizin yani.Doğru anladınız.Eğer forumunuzun ftp yolu public_html veya httpdocssa root orayı belirtiyor.
Kolay gelsin...
Teşekkürler, çalıştı
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir