Forumun kullandığı script
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Forumun kullandığı script
Girilen bir forumun kullandığı script nasıl anlaşılır? Phpbb smf yada ücretli bir php script her neyse. Acemiyim de 

- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Forumun kullandığı script
Sitenin altına bakıp powered by phpBB(SMF,vB,MyBB.vs) bu forum ve diğer forumlarda olduğu gibidir.
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
-
- Kayıtlı Kullanıcı
öyle bir yazı yoksa ücretli script anlamına mı geliyor?Pierce_MVP yazdı:Sitenin altına bakıp powered by phpBB(SMF,vB,MyBB.vs) bu forum ve diğer forumlarda olduğu gibidir.
hayır ücretli forum manasına gelmiyor, tüm yazılımlarda yazar ama bazı aklı evveller siliyor, hatta ücretli bir forum scripti olan vBulletin'de bu imzayı silmek yasaktır ve fark edildiğinde lisansı iptal ediyorlar.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Peki phpbb'nin üstteki büyük logosunu kaldırabilir miyim?Dn_35 yazdı:hayır ücretli forum manasına gelmiyor, tüm yazılımlarda yazar ama bazı aklı evveller siliyor, hatta ücretli bir forum scripti olan vBulletin'de bu imzayı silmek yasaktır ve fark edildiğinde lisansı iptal ediyorlar.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
evt kaldırabilrsin kendine logo yapıp kendi logonu kullanabilirsin imzayı silme yeter
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Chip sitesinde kullanılan script nedir alttaki ibareyi kaldırmışlar yardımlar için teşekkürler.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Evet bende gördüm onu belki bir forum scriptiyle anlaşma falan yapılmış yada o scripti kendileri yazmıştır.Yöneticilerine sormak gerek.ferroburak yazdı:Chip sitesinde kullanılan script nedir alttaki ibareyi kaldırmışlar yardımlar için teşekkürler.
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir