[MOD] [3.0.x] Tamamen Büyük Harfle Yazım Kontrolü v1.0.0
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [MOD] [3.0.x] Tamamen Büyük Harfle Yazım Kontrolü v1.0.0
Ben yaptım oldu valla söylenenleri aynen yapın çalışmamasına imkan yok.
Tüm dosyaları özenli bir şekilde kontrol ettim ama gözümden birşey kaçmamalı yani. Panelde ayar ekranını görüyorum ancak birşey olmuyor.. 

MOD Düzgün çalışıyor arkadaşım... Resimdeki Deneme yazılarının tümü büyük harfti ve küçülttü.cyucel yazdı:Tüm dosyaları özenli bir şekilde kontrol ettim ama gözümden birşey kaçmamalı yani. Panelde ayar ekranını görüyorum ancak birşey olmuyor..
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
http://www.mustangturkey.org/forum/view ... 26&start=0
( Bu arada deneme başlığını silerseniz sevinirim )
cyucel in yaşadığı sorunu bende yaşadım kurarken yeni sürümünü indirin demişti verdiği linkte sadece umil klasörü vardı onu eskisiyle değiştirdim ve kurdum menü çıkmadı ayrıca mesajlarada giremedim okuyup dediklerinizi yaptım legend3 ü legend4 5 6 yı deneyerek değiştirdim yeniden kurdum yine ayrı bir menü çıkmadı me mesajlar bölümünde hep şöyle hata verdi:
Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/onurd/domains/forumiyi.com/public_html/includes/acp/acp_board.php on line 189
189. satır legend yazan satıra denk geliyor.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/onurd/domains/forumiyi.com/public_html/includes/acp/acp_board.php on line 189
189. satır legend yazan satıra denk geliyor.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Eklenti 1.0.1 sürümüne güncellendi, lütfen son sürümü phpbb.com Mod database adresinden indirip deneyin.
Hata aldığınız yerde bazı düzenlemeleriniz yanlış olmalı, dosyayı code tags içinde burada verirseniz inceleriz.
Hata aldığınız yerde bazı düzenlemeleriniz yanlış olmalı, dosyayı code tags içinde burada verirseniz inceleriz.
teşekkürler . yönlendirme safasındaki verdiği link de 1.0.0 mış. söylediğiniz gibi 1.0.1 ile güncelledim. şuan sorunsuz kullanıyorum.
Bir konuyu eklemek gerekli, ilk defa kuracak olanların 1.0.1 kullanmasını tavsiye etmekle beraber, 1.0.0 kullananlar için güncelleme gerekli değildir, sadece özel bir duruma dair bir hata düzeltmesi işlemi yapılmıştır ve kurulum install kodu UMIL Auto türünde verilmiştir.
contrib/ dizini içinde 1.0.0 => 1.0.1 yükleme talimatları var,
- posting.php düzenlemelerini kaldırıp 1.0.1 için yükleme sonrası, eklenti paketinde gelen dosyaları 1.0.0 ile gelenler üzerine kopyalamak gerekli.
contrib/ dizini içinde 1.0.0 => 1.0.1 yükleme talimatları var,
- posting.php düzenlemelerini kaldırıp 1.0.1 için yükleme sonrası, eklenti paketinde gelen dosyaları 1.0.0 ile gelenler üzerine kopyalamak gerekli.
1.0.1 sürümünü yükledim fakat büyük harfle mesaj göndermeye çalışında şöyle bi hata çıkıyor?Hızlı cevap modu kurulu.
Fatal error: Call to undefined function mb_split() in /home/izmiraqu/public_html/forum/includes/functions_lowercase.php on line 202
Fatal error: Call to undefined function mb_split() in /home/izmiraqu/public_html/forum/includes/functions_lowercase.php on line 202
mb_split hatası hosting, mb_split desteklememesi sebebiyle
Bu durumda hostinge başvur veya şu düzenlemeyi yapabilirsin.
Aç
includes/functions_lowercase.php
Bul
Değiştir (4 defa)
Bu durumda hostinge başvur veya şu düzenlemeyi yapabilirsin.
Aç
includes/functions_lowercase.php
Bul
Kod: Tümünü seç
mb_split(
Kod: Tümünü seç
split(
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir