Forumların Basına Konuyla İglili Kucuk Resimler Koymak ???

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
FrmZeytinDali
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Forumların Basına Konuyla İglili Kucuk Resimler Koymak ???

Mesaj gönderen FrmZeytinDali »

Forumların basına kucuk resimler koymak için yapmam gereken ne arkadaslar anlata bilcek varmı acaba örnegin asyagıdakı resimde gayet net görunuyor orda bjk amblerim anadolu takımlarını simgeliyen amblem ve trabzor spor amblemleri var onları ben nasıl o sekilde yerlestirecem kendi forumuna acaba ???

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Re: Forumların Basına Konuyla İglili Kucuk Resimler Koymak ???

Mesaj gönderen Mirach »

Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
FrmZeytinDali
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

böyle bi resim yok diyo konmuyo ling i verdimde eskiden phpbb ye resim koyuyordum oluyodu

hatanın ss leri asyada
http://img141.imageshack.us/img141/6127/dfhd.jpg
FrmZeytinDali
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sorun çözuldu yanlıs yere yuklemişim tesekurler.
senolecevit
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Forumların Basına Konuyla İglili Kucuk Resimler Koymak ?

Mesaj gönderen senolecevit »

forumların basına konulacak küçük resimleri tam nereye yüklemeliyiz, ben bir türlü yapamadım arkadaslar, lütfen yardım
akvaryumturkiye.com
Kullanıcı avatarı
ata
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ata »

http://www.senin forum adresi.com/styles/senin temanın adı/theme/images/koyacağın resmin adı.gif
senolecevit
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen senolecevit »

tşk.. hallettim
akvaryumturkiye.com
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir