Arkadaşlar ben phpBB 3.0.5 kullanıyormu fakat bir sorun yaşıyorum sitem bu http://www.paylasim61.co.cc
ftpye dosyaları attım forumu kuracam fakat site başka bir siteye yönleniyor neden oluyor bu acaba? Bir girip bakarsanız sevinirim...
phpBB 3.0.5 anlaşılmayan hata
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: phpBB 3.0.5 anlaşılmayan hata
Arkadaşlar ilgilenen yok mu?
Merhaba,lordtiger61 yazdı:Arkadaşlar ben phpBB 3.0.5 kullanıyormu fakat bir sorun yaşıyorum sitem bu http://www.paylasim61.co.cc
ftpye dosyaları attım forumu kuracam fakat site başka bir siteye yönleniyor neden oluyor bu acaba? Bir girip bakarsanız sevinirim...
Bu phpBB hatası değildir. Sitenize son zamanlarda bir kod eklemediyseniz sorun sunucunuzdan kaynaklanıyor.
Genel Tartışmalar'a taşındı!
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Abi ben siteme modlar kurdum modlar şunlar
Bugün çevrim içi olanlar modu
tamamen büyük harfle yazım kontrolü
AutoMod
Anahtar kelime botu
Hızlı cevap modu
googlesitemap.php modu
resimi otomatik boyutlandırma modu
Doğum gunu mesajı ve avatar resmi
Visual Warning Mod
Bunlardan hangisinden kaynaklanabilir ve çözüm için ne yapmalıyım?
Bugün çevrim içi olanlar modu
tamamen büyük harfle yazım kontrolü
AutoMod
Anahtar kelime botu
Hızlı cevap modu
googlesitemap.php modu
resimi otomatik boyutlandırma modu
Doğum gunu mesajı ve avatar resmi
Visual Warning Mod
Bunlardan hangisinden kaynaklanabilir ve çözüm için ne yapmalıyım?
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sorunu çözmek için ne yapmalıyım arkadaşlar ?
Sorun çözüldü sanırım... Şuan ftp'de dosya olmadığı için Index of/ yazısı çıkmış.lordtiger61 yazdı:Sorunu çözmek için ne yapmalıyım arkadaşlar ?
Sorunun son durumu hakkında lütfen bilgi veriniz.
Şayet çözülmüşse nasıl çözdüğünüzü de yazınız ki benzer sorunlarla karşılaşanlar için yardımcı olsun.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir