Thanks post mod

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
yonetici
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Thanks post mod

Mesaj gönderen yonetici »

thanks post mod u kurdum ama ne viewtopic de ne kullancı profilinde gözükmüyor. ayrıca butonlarda yok!. iki-üç kere tekrar tekrar kontrol ettim ama olmadı yardım lütfen?.
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Thanks post mod

Mesaj gönderen lordtiger61 »

tempate dosyalarını yaptınız mı ve gerekli dosyaları ftpye attınız mı?
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Qene »

Bu sorun bende de var.. Herşey olduğu halde görünmüyor.. Yönetim panelinde kurulu olduğu bile görünüyor. Ama teşekkür edilecek bir yer yok..
:twisted:
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

lordtiger61 yazdı:tempate dosyalarını yaptınız mı ve gerekli dosyaları ftpye attınız mı?
Arkadaşın dediklerini kontrol etmenizi ve tema dosyalarında yaptığınız değişiklikleri tekrar kontrol etmenizi öneririm.

Ardından;

STILLER > STIL BİLEŞENLERİ > Şablonlar > Temanızın yanındaki Yenile tuşu
STILLER > STIL BİLEŞENLERİ > Temalar > Temanızın yanındaki Yenile tuşu
STILLER > STIL BİLEŞENLERİ > Görüntü kümeleri > Temanızın yanındaki Yenile tuşu

işlemlerini yapınız.
Kullanıcı avatarı
yenery
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yenery »

Anı sorun bende de var maalesef...
Her türlü kodu kontrol ettim, şablonları falan da yeniledim ama nafile...
Viewtopic görüntüsü de aşapıda:
tskkr.PNG
http://www.tibbiyeli.net

Tüm tıpçıları bekliyoruz...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

yenery yazdı:Anı sorun bende de var maalesef...
Her türlü kodu kontrol ettim, şablonları falan da yeniledim ama nafile...
Viewtopic görüntüsü de aşapıda:
tskkr.PNG
Bu dosya neden yerinde değil peki?

http://www.tibbiyeli.net/styles/tibbiye ... thanks.gif
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Qene »

Bu dosya nerede olmalı VSabah? Bende de aynı yerde. Bir de bu modun indirilme linkini bir türlü bulamıyorum. Kurdum ama çalışmıyor diye bıraktım öylece.. Tekrardan bir denemek için dosya gerekmektedir..
:oops:
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Qene »

Bu modda hata olduğu konusunda hiçbir şüphem yok. Tekrar tekrar SQL tableları da silip kuruyorum ama viewtopic'te gelmiyor. Sadece üyenin profiline tıkladığımda,

Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

yazısından başka bu moda dair birşey yok..
Bu modu bir türlü burada bulamadığım için dosyaların orjinal halini de ekliyorum. Yönetici dostlardan konu ile ilgili destek talep ediyorum.
Teşekkürler.
Dosya ekleri
Yeni Klasör.rar
(146.16 KiB) 137 kere indirildi
Kullanıcı avatarı
yenery
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yenery »

Sorunu çözdüm arkadaşlar.
Sorun bizde değil modu yapan arkadaşta.
Modu kurduktan sonra forum izinlerinde kurduğumuz bu moda izin verilmemiş oluyor bundan dolayı da botunlar görünmüyor ve maalesef bu izinleri elimizle kendimiz ayarlayacağız. (bence bu izinler mod kurulumunda sql sorgularıyla verilmeliydi)

Eğer tüm forumlar için bu butonların görünmesini istiyorsak aşağıdaki izinleri vereceğiz.

AKP -> İzinler-> Grup forum izinleri -> Kullanıcı grubunu incele:Kayıtlı kullanıcılar -> Tüm forumlar kısmını işaretle-> İlk forum için gelişmiş izinleri seç (katagori değil!) -> Çeşitli-> Can thanks for posts -> eveti işaretle-> izinleri uygula

Bu mod yazarı tarafından önerilen yöntem eğer bunu başaramazsanız forumlarınızın izin rolleri aynıysa "izin rolleri" kısmından gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz. Ayrıca izinleri kayıtlı kullanıcılara, yöneticilere, global moderatörlere ve isterseniz misafirlere de ayarlamayı unutmayın.

Sitemizin menüsündeki (overall_header deki) teşekkür listesini görmek için de aşağıdaki izinleri vermemiz gerekecek:

AKP -> İzinler -> Grupların izinleri -> Kullanıcı grubunu incele:Kayıtlı kullanıcılar -> Gelişmiş izinler -> çeşitli-> Can view list of thanks -> evet işaretle -> izinleri uygula

Burada da sadece kayıltlı kullanıcılara bu izinleri vermiş olduk aynı adımları yöneticiler, global moderatörler ve isterseniz misafirler için de ayarlayabilirsiniz.

Kolay gelsin...
En son yenery tarafından 27.09.2009, 12:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
yenery
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yenery »

Bu modun kullanıcılara görünen kısmını Türkçeye çevirdim aşağıdan indirebilirsiniz.
turkçe.rar
(2.3 KiB) 139 kere indirildi
Türkçe çeviriyi yaparken viewtopic_body.htmlde de bir kaç kod değişikliği yaptım bunları da uygulamalısınız.
Aç: viewtopic_body.html
Bul:

Kod: Tümünü seç

<!-- IF postrow.POSTER_GENDER --><br /><b>{L_GENDER}: {postrow.POSTER_GENDER_IMG}</b><!-- ENDIF -->

Sonraki satıra ekle:

Kod: Tümünü seç

<!-- IF not postrow.S_POST_ANONYMOUS and postrow.THANKS_COUNTERS_VIEW --><br /><b>{L_GIVEN}:</b> {postrow.POSTER_GIVE_COUNT} {L_THANKS}<br /><b>{L_RECEIVED}:</b> {postrow.POSTER_RECEIVE_COUNT} {L_THANKS}<!-- ENDIF -->
<!-- IF  not postrow.S_FIRST_POST_ONLY or (not START and postrow.S_ROW_COUNT == 0) -->
									<!-- IF  postrow.S_FORUM_THANKS and S_USER_LOGGED_IN and not postrow.S_IS_OWN_POST and (not postrow.S_ALREADY_THANKED or postrow.S_REMOVE_THANKS) --><br /><a href="{postrow.THANKS_LINK}" alt="{postrow.THANK_ALT}{postrow.POST_AUTHOR}" title="{postrow.THANK_ALT}{postrow.POST_AUTHOR}">{postrow.THANK_IMG}</a>	<!-- ENDIF -->
								<!-- ENDIF -->	

Not: Bu değişiklikler subsilver2 teması içindir. Ayrıca modun kurulum aşamasındaki viewtopic_body.html dosyasındaki değişiklikleri yapmadan sadece yukarıdaki değişikliği yapmanız yeterlidir aksi halde birden fazla kez butonu görebilirsiniz.

Demo: http://www.tibbiyeli.net

resimliroman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen resimliroman »

Modu kurdum fakat aşağıdaki hatayı aldım...
Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]

Unknown column 't.user_id' in 'where clause' [1054]

SQL

SELECT t.*, u.username, u.username_clean, u.user_colour FROM (phpbb3_thanks t, phpbb3_users u) WHERE u.user_id = t.user_id AND (t.post_id = 27075 OR t.post_id = 27076 OR t.post_id = 27085 OR t.post_id = 27582 OR t.post_id = 28953 OR t.post_id = 33481 OR t.post_id = 36377 OR t.post_id = 36395 OR t.post_id = 36412 OR t.post_id = 36413)

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_thanks.php
LINE: 443
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: viewtopic.php
LINE: 1325
CALL: array_all_thanks()
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön