Çok ilginç login problemi..

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
kemanci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Çok ilginç login problemi..

Mesaj gönderen kemanci »

Öncelikle belirteyim phpden yada forumdan hiç anlamayan birisiyim. :)

Forumlarda yazanlardan fikir edinerek forum indirdim, TR te çevirdim, sitede yayınladım. Login oldum , yönetici olarak ayarlar sayfasına girdim , her türlü değişikliği yaptım herşey normaldi . Ardından başka pencereden yeni kullanıcı kaydı yaptım. bu işlemden sonra ne yeni kullanıcı şifresi ile ne de admin şifrem ile login olamadım. Opera browseri açtım forumuma girdim , 2 hesabı da denedim login oldu , sonra I.E. ile tekrar denedim yine olmadı. Komple siteyi sildim yeniden kurdum. Yine aynı sıra ile anlattıklarım başıma geldi.

Sorun ne olabilir ?
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

operada girdiyseniz explorerda bir sorun var demektir.. explorer ınızın ayarlarını resetleyin..
kemanci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

..

Mesaj gönderen kemanci »

dediğim gibi siteyi silip yeniden kurduğumda düzeliyor, sorunsuz login olabiliyorum , başka bir adla yeni üye kaydı kaptıktan sonra 2 kullanıcı adıyla da bağlanamıyorum. Yine de dediğin gibi explorer ayarlarını resetledim az önce , yine düzelmedi..
hazırlayacağım forumun linki kemanci.orgfree.com/phpBB2

birde siz dener misiniz?
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

selam sitenin dil paketi eski; onu bir değiştirmek lazım..
siten normal gözüküyor yeni üye kaydını yaptıktan sonra aktivasyon mailine tıklaman gerekir.. belki bu nedenle olabilir ama dil paketini yenilemen gerekir şu an kullandığın eski sürümü..

http://www.phpbb.com/files/releases/lan ... urkish.zip
içindeki dosyayı ilgili yere ftp den bağlanarak eskisiyle değiştir..
/language/lang_turkish klasörüne atacaksın..
kemanci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

..

Mesaj gönderen kemanci »

ya dediğin gibi dil paketini değiştirdim yine düzelmedi sorunum.
ayrıca aktivasyon seçeneğini kapatmıştım , açıp bi de öyle denedim yine düzelmedi..
Operada login problemimin olmadığını , sadece explorerda sorun yaşadığımı söylemiştim, acaba sorunum explorerdamıdır diyerek netscapeyi indirdim , onda da login olmuyor...nedir bu anlamadım bi türlü yaa....

Baktım olmayacak diye Orion indirdim onu da kurdum şimdi , onda da dil paketi sorunu var yarı türkçe yarı almanca karışık olmuş.. ondan da hayır yok , bi açamadık forum..
kemanci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kemanci »

ayrıca .htaccess dosyalarını atamadım , bu problem bununla ilgili olabilir mi? ya da htaccess yüklememek ne gibi sorunlar doğurur..?
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir