overall.footer hakkında yardım
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
overall.footer hakkında yardım
Selam arkadaşlar,
Benim sorunum forumun alt kısmına koymak istediğim bir kaç logo ile ilgili.
overall_footer.html dosyasını dreamweaver'la gayet güzel ayarlayıp, logoları istediğim şekilde düzenlememe rağmen, logoları ve overall_footer.html dosyasını ftp'ye atmama rağmen bir türlü forumun alt kısmında gözükmeyişi.
YKP>Stiller>şablonlar>yenile olayını her seferinde yapmama rağmen bana mısın demedi.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Benim sorunum forumun alt kısmına koymak istediğim bir kaç logo ile ilgili.
overall_footer.html dosyasını dreamweaver'la gayet güzel ayarlayıp, logoları istediğim şekilde düzenlememe rağmen, logoları ve overall_footer.html dosyasını ftp'ye atmama rağmen bir türlü forumun alt kısmında gözükmeyişi.
YKP>Stiller>şablonlar>yenile olayını her seferinde yapmama rağmen bana mısın demedi.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: overall.footer hakkında yardım
Dosyalarınzı sizde öyleyse metin belgesinde düzenle 

lordtiger61 yazdı:Dosyalarınzı sizde öyleyse metin belgesinde düzenle
Malesef Notepad'de de denediğim halde sonuç değişmiyor.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
dosyayı doğru klasöre attığınızdan eminmisiniz?
root » styles » temanız » tempalete
Tastamam doğru klasör içinde. Lakin halen daha çalışmıyor.lordtiger61 yazdı:dosyayı doğru klasöre attığınızdan eminmisiniz?
YKP'de
stiller - şablonlar - kullandığın tema - overall.footer
bölümünden "düzenle" diyerek ayarla, dw de ayarlayıp ftp ye atarak değil..
birvurgunbusevda..
adyghe yazdı:YKP'de
O şekilde yaptığım zaman da, kırmızı zemin üzerine beyaz yazıyla "Dosya sistemi üzerinde şablon bulunamadı" şeklinde bir hata mesajı ile karşılaşıyorum.
Neden olmuyor acaba bir türlü. Fikri olan?
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Siz galiba ftpye overall_footerı göndermediniz yada hostiginizde olan phpBB şablonlarından birini sildiniz berce temayı en baştan yükleyin sorununuz çözülmezse phpBB yi yeniden kurun...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir