Anasayfada Son Aktif Başlıklar/ Last Post on index
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Anasayfada Son Aktif Başlıklar/ Last Post on index
Anladım abi dediğiniz olabilir mod da kopukluk olmasın zaten de çoğu seyi kaldırdım
örnekdeki gibi yaptım.Boyle daha sade oldu
http://i31.tinypic.com/xla6ba.jpg
örnekdeki gibi yaptım.Boyle daha sade oldu
http://i31.tinypic.com/xla6ba.jpg
Ayazini Kasabası/Afyonkarahisar
Bu Eklentiyi Farklı Temalara nasıl ekleyebiliriz skyblue teması kullanıyorum.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kullandığınız tema subsilver tabanlıysa subsilver düzenlemelerini yapın , prosilver ise prosilver düzenlemelerini yapın..
Bu modu kurdum gayet güzel çalışıyor fakat mesaj konusu üzerine tıkladığımda ilk mesaja değil en son mesaja gidiyor ben ilk mesaja gitmesini istiyorum. Diyelim ki konu 10 sayfa, ana sayfadaki son konulardan konu ismine tıklayınca 10.sayfaya gidiyor.
aynı şekilde forum kategorisine basınca da son konuya gidiyor. kategori ismine tıklayınca o kategorinin forumsayfasını açması gerekmez mi?
yardımlarınızı bekliyorum...
aynı şekilde forum kategorisine basınca da son konuya gidiyor. kategori ismine tıklayınca o kategorinin forumsayfasını açması gerekmez mi?
Bu mod yazılan en son mesajdan haberdar etmek için yazılmıştır. Dediğiniz şekilde olursa yazılan her cevapta birinci başlık gözükür ki bu, birinci başlığı okumuş, en son mesajı okumak isteyen biri için çok sıkıcı bir durum olacaktır. Çünkü sürekli başlığa girip son sayfaya gitmesi gerekecektir.onselder yazdı:Bu modu kurdum gayet güzel çalışıyor fakat mesaj konusu üzerine tıkladığımda ilk mesaja değil en son mesaja gidiyor ben ilk mesaja gitmesini istiyorum. Diyelim ki konu 10 sayfa, ana sayfadaki son konulardan konu ismine tıklayınca 10.sayfaya gidiyor.
Şayet son mesajı gören biri o konuyla ilgiliyse birinci sayfaya tıklar ve okur. Dediğiniz yapılabilir ama şimdiki halinden daha işlevsiz olur orası kesin.
VSaBaH yazdı:
Bu mod yazılan en son mesajdan haberdar etmek için yazılmıştır. Dediğiniz şekilde olursa yazılan her cevapta birinci başlık gözükür ki bu, birinci başlığı okumuş, en son mesajı okumak isteyen biri için çok sıkıcı bir durum olacaktır. Çünkü sürekli başlığa girip son sayfaya gitmesi gerekecektir.
Şayet son mesajı gören biri o konuyla ilgiliyse birinci sayfaya tıklar ve okur. Dediğiniz yapılabilir ama şimdiki halinden daha işlevsiz olur orası kesin.
haklısnız fakat bu konuda üyelerden oldukça fazla mail aldım son mesaja gitmek için satırıın sonundaki ok işaretine gidebildiklerini söylüyorlar konu adına tıkladığında ilk mesaja gitmesini istiyorlar. acaba bunu nasıl yapabilirim?
Ben denemedim ama deneyip sonucu bildirirseniz sevinirim;onselder yazdı: haklısnız fakat bu konuda üyelerden oldukça fazla mail aldım son mesaja gitmek için satırıın sonundaki ok işaretine gidebildiklerini söylüyorlar konu adına tıkladığında ilk mesaja gitmesini istiyorlar. acaba bunu nasıl yapabilirim?
AÇ:
includes/last_post.php
BUL:
Kod: Tümünü seç
'LP_U_VIEW_TOPIC' => append_sid("{$phpbb_root_path}viewtopic.$phpEx", 'f=' . $row['forum_id'] . '&t=' . $row['topic_id'] . '&p=' . $row['topic_last_post_id'] . '#p' . $row['topic_last_post_id']),
Kod: Tümünü seç
'LP_U_VIEW_TOPIC' => append_sid("{$phpbb_root_path}viewtopic.$phpEx", 'f=' . $row['forum_id'] . '&t=' . $row['topic_id'] . '&p=' . $row['topic_last_post_id']),
-Yedekli çalışınız.
-Önbellek temizliği yapınız.
-Sonucu Bildiriniz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar " envision " temasını kullanıyorum. modu kurarken herşeyi yaptım. Fakat olmadı.
- yazı karakterleri büyüdü kocama oldu
- yönetici paneline giremedim
ayrıca index_body.html klosöründe kodu yerleştireceğim yer belirtene göre çok farklı. xxx den önceki dediği kod bende yok. nereye denediysem olmadı.
bu temada kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum. şimdiden teşekkürler...
ayrıca index_body.html klosöründe kodu yerleştireceğim yer belirtene göre çok farklı. xxx den önceki dediği kod bende yok. nereye denediysem olmadı.
Merhaba,bahtiyaralaman yazdı:Arkadaşlar " envision " temasını kullanıyorum. modu kurarken herşeyi yaptım. Fakat olmadı.
envision teması subsilver2 tabanlı bir temadır. Onun için temanıza subsilver2 için olan değişiklikleri uygulayacaksınız. Büyük ihtimalle kurulumda hata yaptınız o yüzden o hataları aldınız.
index_body.html dosyasınızı da dediğim şekilde düzenleyiniz. subsilver olanı yapınız sadece prosilver sizi ilgilendirmiyor.

Makaleyi okuduktan sonra MOD kurulumunun gayet kolay olduğunun farkına varacaksınız...

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkürler ufak tefek sorunlar haricinde düzgün çalışıyor. O sorunlara gelince
Ayrıca ben misafirlerinde görmesini istiyorum. bu şekilde sadece kullanıcı giriş yapabilenler görüyor.
Onu nasıl yapabilirim ?
Ayrıca ben misafirlerinde görmesini istiyorum. bu şekilde sadece kullanıcı giriş yapabilenler görüyor.
Onu nasıl yapabilirim ?
En son bahtiyaralaman tarafından 01.10.2009, 00:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
VSaBaH yazdı:Ben denemedim ama deneyip sonucu bildirirseniz sevinirim;onselder yazdı: haklısnız fakat bu konuda üyelerden oldukça fazla mail aldım son mesaja gitmek için satırıın sonundaki ok işaretine gidebildiklerini söylüyorlar konu adına tıkladığında ilk mesaja gitmesini istiyorlar. acaba bunu nasıl yapabilirim?
AÇ:
includes/last_post.php
BUL:DEĞİŞTİR:Kod: Tümünü seç
'LP_U_VIEW_TOPIC' => append_sid("{$phpbb_root_path}viewtopic.$phpEx", 'f=' . $row['forum_id'] . '&t=' . $row['topic_id'] . '&p=' . $row['topic_last_post_id'] . '#p' . $row['topic_last_post_id']),
Lütfen;Kod: Tümünü seç
'LP_U_VIEW_TOPIC' => append_sid("{$phpbb_root_path}viewtopic.$phpEx", 'f=' . $row['forum_id'] . '&t=' . $row['topic_id'] . '&p=' . $row['topic_last_post_id']),
-Yedekli çalışınız.
-Önbellek temizliği yapınız.
-Sonucu Bildiriniz.
gerekli değişikliği yaptım ve önbelleği temizledim sonuç değişmedi konu adına tıkladığımda son mesaja gidiyor

-
- Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar şu aktif başlıkları misafirlerinde görmesi için ne yapmam gerek. liste kullanıcı girşi yapıldıktan sonra görünüyor.
Arkadaşlar benim sorunumda devam ediyor. 

sayfanın en üstünde
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
şeklinde hata alıyorum sizce nerde hata yaptım acaba ?
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
şeklinde hata alıyorum sizce nerde hata yaptım acaba ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir