Logo'daki linki değiştirme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Logo'daki linki değiştirme
Arkadaşlar logodaki linki nasıl değpiştirebilirim yardımcı olurmusunuz?
Re: Logo'daki linki değiştirme
Hangi logodaki ? Biraz açar mısın konuyu ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
60nm teması kullanıyorum bu forumu phpnuke kurdum ve logoya tıkladığnda root gitmesini istiyorum. Normalde ise forum klasöründeki indexi çalştryor. çok kurcaladım değişken kullandıkları için bulamadım
phpnukenin ayarlarından gerçekleştir arkadaşımhuseyinkoc yazdı:60nm teması kullanıyorum bu forumu phpnuke kurdum ve logoya tıkladığnda root gitmesini istiyorum. Normalde ise forum klasöründeki indexi çalştryor. çok kurcaladım değişken kullandıkları için bulamadım
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
siteniz bu ise http://basorenimiz.com/ php nuke sistemidir bu sitede sadece phpBB ye destek verilyior bu bölümde phpBB3 icin, baska siten varsa overall_header.htmli ac
{SITE_LOGO} kismini bul solunda <a href="{U_INDEX}">{L_INDEX} benzer bir kod olur onu kendince düzenle..
{SITE_LOGO} kismini bul solunda <a href="{U_INDEX}">{L_INDEX} benzer bir kod olur onu kendince düzenle..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Slm, ben site ana sayfamın linkini ne olarak yazmam gerek bu söylediğin yere TAM olarak yazabilirmisiniz.. sitem http://www.akvaryumturkiye.com/ ne yaptıysam site ana sayfaya dönemedim tıklayınca.. ?
akvaryumturkiye.com
Kod: Tümünü seç
<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
Şöyle olacak yani:
<a href="http://www.akvaryumturkiye.com/" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Şablonları yenilemelisin yaptıktan sonra. Yönetim paneli > Stiller > Şablonlar > Yenile
Ayrıca yaptın da ne olmadı? Hata mı verdi ne oldu? Bunu bilmeden nasıl yardımcı olacağız?
Ayrıca yaptın da ne olmadı? Hata mı verdi ne oldu? Bunu bilmeden nasıl yardımcı olacağız?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
hata vermedi ama hiç bir şey değişmedii , şablonlarıda yeniledim ama sonuç aynı..
akvaryumturkiye.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
aynı olay bende de var... ne logo değişmekte nede sitil değişmekte.... oysaki başarıyla güncellendi yazmasına rağmen önbellek ve şablonları yenilememe rağmen değişmemekte...senolecevit yazdı:hata vermedi ama hiç bir şey değişmedii , şablonlarıda yeniledim ama sonuç aynı..
www.definelerim.com
Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme! Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme! Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
Arkadaşlar bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz.
overall_header.html dosyasını açın ve alttaki kısmı bulun istediğiniz adresi yazın.
Değişiklikleri yaptıktan sonra dosyayı ftpye yükleyin ve yönetim panelinden şablonları yenileyin. Denemesem yanlış mı söyledim diye düşüneceğim de bizzat denedim.
overall_header.html dosyasını açın ve alttaki kısmı bulun istediğiniz adresi yazın.
{U_INDEX}
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Evrek4 yazdı:Arkadaşlar bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz.
overall_header.html dosyasını açın ve alttaki kısmı bulun istediğiniz adresi yazın.Değişiklikleri yaptıktan sonra dosyayı ftpye yükleyin ve yönetim panelinden şablonları yenileyin. Denemesem yanlış mı söyledim diye düşüneceğim de bizzat denedim.Kod: Tümünü seç
{U_INDEX}
bu olayı ftp den mi yapıcaz yönetim panelin denmi.. ben y.panel den yaptım ve olmadı.. ve hata da yapmadım oysa eminim..
akvaryumturkiye.com
Bunu overall_header.html dosyasını ftp den indirip yapacak sonra kaydedip yükleyeceksin.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun arkadaşım, ben yanlış yapıyormusum.. dediğin gibi yaptım süper oldu..
akvaryumturkiye.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir