Logo'daki linki değiştirme

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
huseyinkoc
Kayıtlı Kullanıcı

Logo'daki linki değiştirme

Mesaj gönderen huseyinkoc »

Arkadaşlar logodaki linki nasıl değpiştirebilirim yardımcı olurmusunuz?
Dreamz
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Logo'daki linki değiştirme

Mesaj gönderen Dreamz »

Hangi logodaki ? Biraz açar mısın konuyu ?
huseyinkoc
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen huseyinkoc »

60nm teması kullanıyorum bu forumu phpnuke kurdum ve logoya tıkladığnda root gitmesini istiyorum. Normalde ise forum klasöründeki indexi çalştryor. çok kurcaladım değişken kullandıkları için bulamadım
Emre Y
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Emre Y »

huseyinkoc yazdı:60nm teması kullanıyorum bu forumu phpnuke kurdum ve logoya tıkladığnda root gitmesini istiyorum. Normalde ise forum klasöründeki indexi çalştryor. çok kurcaladım değişken kullandıkları için bulamadım
phpnukenin ayarlarından gerçekleştir arkadaşım
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

siteniz bu ise http://basorenimiz.com/ php nuke sistemidir bu sitede sadece phpBB ye destek verilyior bu bölümde phpBB3 icin, baska siten varsa overall_header.htmli ac

{SITE_LOGO} kismini bul solunda <a href="{U_INDEX}">{L_INDEX} benzer bir kod olur onu kendince düzenle..
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
senolecevit
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen senolecevit »

Slm, ben site ana sayfamın linkini ne olarak yazmam gerek bu söylediğin yere TAM olarak yazabilirmisiniz.. sitem http://www.akvaryumturkiye.com/ ne yaptıysam site ana sayfaya dönemedim tıklayınca.. ?
akvaryumturkiye.com
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Kod: Tümünü seç

<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
overall_header.html dosyasında belirttiğim kısımdan {U_INDEX} in yerine site ana sayfasının linkini yazmalısın.
Şöyle olacak yani:

<a href="http://www.akvaryumturkiye.com/" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
Logoya tıklanınca yeni pencerede açılmasını istersen linkin sonuna target="blank" ekle.
senolecevit
Kayıtlı Kullanıcı

Yaptım ama olmadı..
akvaryumturkiye.com
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Şablonları yenilemelisin yaptıktan sonra. Yönetim paneli > Stiller > Şablonlar > Yenile

Ayrıca yaptın da ne olmadı? Hata mı verdi ne oldu? Bunu bilmeden nasıl yardımcı olacağız?
senolecevit
Kayıtlı Kullanıcı

hata vermedi ama hiç bir şey değişmedii , şablonlarıda yeniledim ama sonuç aynı..
akvaryumturkiye.com
HayatAğacı
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen HayatAğacı »

senolecevit yazdı:hata vermedi ama hiç bir şey değişmedii , şablonlarıda yeniledim ama sonuç aynı..
aynı olay bende de var... ne logo değişmekte nede sitil değişmekte.... oysaki başarıyla güncellendi yazmasına rağmen önbellek ve şablonları yenilememe rağmen değişmemekte...
www.definelerim.com

Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme! Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Arkadaşlar bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz.

overall_header.html dosyasını açın ve alttaki kısmı bulun istediğiniz adresi yazın.

{U_INDEX}
Değişiklikleri yaptıktan sonra dosyayı ftpye yükleyin ve yönetim panelinden şablonları yenileyin. Denemesem yanlış mı söyledim diye düşüneceğim de bizzat denedim.
senolecevit
Kayıtlı Kullanıcı

Evrek4 yazdı:Arkadaşlar bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz.

overall_header.html dosyasını açın ve alttaki kısmı bulun istediğiniz adresi yazın.

{U_INDEX}
Değişiklikleri yaptıktan sonra dosyayı ftpye yükleyin ve yönetim panelinden şablonları yenileyin. Denemesem yanlış mı söyledim diye düşüneceğim de bizzat denedim.

bu olayı ftp den mi yapıcaz yönetim panelin denmi.. ben y.panel den yaptım ve olmadı.. ve hata da yapmadım oysa eminim..
akvaryumturkiye.com
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Bunu overall_header.html dosyasını ftp den indirip yapacak sonra kaydedip yükleyeceksin.
senolecevit
Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun arkadaşım, ben yanlış yapıyormusum.. dediğin gibi yaptım süper oldu..
akvaryumturkiye.com
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir