alt forum ikonları (subsilver2)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
alt forum ikonları (subsilver2)
subsilver 2 de alt forumların basındaki ikon gözükmüyor.acaba onu nasıl göstertebiliriz.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Re: alt forum ikonları (subsilver2)
Bunun çözüm yolunu bilen var mı ?
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yönetim kontrol panelinden Stillere gel
Stiller/Görüntü kümeleri/Kullandıgın temayı düzenle
Görüntü seçten Alt forumu seç (iki tane alt forum yazısı göreceksin ikincisini seç)
Görüntüden subforum_read.gif seç göndere bas
daha sonra Görüntü Seçe tekrar gel Alt forum yeni mesajları seç (bununda ikincisini seç)
Görüntüden subforum_unread.gif seç göndere bas
yaptıgın düzenlemeyi görmek için explorer yada mozilla ne kullanıyosan sayfayı yenilemen gerekebilir
Görüntü seçten Alt forumu seç (iki tane alt forum yazısı göreceksin ikincisini seç)
daha sonra Görüntü Seçe tekrar gel Alt forum yeni mesajları seç (bununda ikincisini seç)
yaptıgın düzenlemeyi görmek için explorer yada mozilla ne kullanıyosan sayfayı yenilemen gerekebilir
hepsini denedim olmadı.YKP görüntü kümelerinde görüyor ama forum anasayfada çıkmıyor subforum_read.gif ve subforum_unread.gif subsilver2 tema içinde olduğu halde çıkmıyor hepsini denedim hepsini uyguladıktan sonra explorer ve chrome de sayfa yenilemesi tarama verilerini silmeyi hepsini denedim.Prosilver de hiçbir sorun yok alt forum ikonları görülüyordifficulty yazdı:Yönetim kontrol panelinden Stillere gel
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ön belleği temizlemeyi dene yeterli gelmezse şablonları ve temaları yenile
ve her temizlikten ve yenilemeden sonra exploerer ve firefoxu yenile
Denedim olmadı.Temayı yenilerken bu tema dosya sisteminde saklanmistır ve yenilenmesine gerek yoktur dedi.difficulty yazdı:ön belleği temizlemeyi dene yeterli gelmezse şablonları ve temaları yenile
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
aynı sorun bende başka bir temada oluştu
bu konuyla ilgili bir link buldum ama denemedim daha dogrusu denemek istedim yapamadım çünkü hangi dosyada düzenleme yapılacagını anlamadım
anlarsan bizede anlat lütfen
http://www.**********/tema-sorunl ... html#p6804
bu konuyla ilgili bir link buldum ama denemedim daha dogrusu denemek istedim yapamadım çünkü hangi dosyada düzenleme yapılacagını anlamadım
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]difficulty yazdı:aynı sorun bende başka bir temada oluştu
TEŞEKKÜRLER SONUNDA SORUNU ÇÖZDÜM AYRINTILI BİR ŞEKİLDE BURAYA EKLEYECEM BU SORUNU ARTIK HERKES KOLAYCA ÇÖZEBİLECEK.BU MESAJDAN SONRA EKLEYECEM
PROSİLVERDE CSS DE TANIMLI BİZİM ARADIĞIMIZ SUBSİLVERDE AMA SUBSİLVERDE YOK ONUN İÇİN SUBSİLVERE DE EKLEMEMİZ LAZIM AMA PROSİLVERDEKİ GİBİ DEĞİL PROSİLVERİ SADECE BİLGİ AMAÇLI AŞAĞIDA GÖSTERDİM
prosilver\theme\colours
SUBSİLVER 2 CSS DE TANIMLI DEĞİL BUNUN İÇİN SUBSİLVER 2 DE DE TANIMLI YAPMAMIZ GEREKİYOR
subsilver2\theme\stylesheet AÇ DAHA SONRA AŞAĞIDAKİ KODU
BU ŞEKİLDE YAPIŞTIR KAYDET
a.topictitle:visited {
color: #5493B4;
text-decoration: none;
}
th a,
th a:visited {
color: #FFA34F !important;
}
th a:hover {
text-decoration: underline;
}
a.subforum.read {
background-image: url('images/subforum_read.gif');
background-repeat: no-repeat;
background-position: 3px 50%;
padding-left: 12px
}
a.subforum.unread {
background-image: url('images/subforum_unread.gif');
}
/* Form Elements
------------ */
form {
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
ŞUNLARIDA subforum_read.gif, subforum_unread.gif subsilver2\imageset içine atıyoruz ve YKP den görüntü kümelerinden alt forum için subforum_read.gif,alt forum yeni mesajlar için subforum_unread.gif seçiyoruz ve her zaman ön belleği temizliyoruz
HER ZAMAN İŞLEM YAPMADAN ÖNCE YEDEK ALMAYI VE ÖNBELLEĞİ TEMİZLEMEYİ UNUTMAYIN.
prosilver\theme\colours
Kod: Tümünü seç
ul.topiclist li.row dt a.subforum.read {
background-image: url("{IMG_SUBFORUM_READ_SRC}");
}
ul.topiclist li.row dt a.subforum.unread {
background-image: url("{IMG_SUBFORUM_UNREAD_SRC}");
}
SUBSİLVER 2 CSS DE TANIMLI DEĞİL BUNUN İÇİN SUBSİLVER 2 DE DE TANIMLI YAPMAMIZ GEREKİYOR
subsilver2\theme\stylesheet AÇ DAHA SONRA AŞAĞIDAKİ KODU
Kod: Tümünü seç
a.subforum.read {
}
a.subforum.unread {
}
a.topictitle:visited {
color: #5493B4;
}
th a,
th a:visited {
color: #FFA34F !important;
}
th a:hover {
text-decoration: underline;
}
a.subforum.read {
}
a.subforum.unread {
}
/* Form Elements
------------ */
form {
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
ŞUNLARIDA subforum_read.gif, subforum_unread.gif subsilver2\imageset içine atıyoruz ve YKP den görüntü kümelerinden alt forum için subforum_read.gif,alt forum yeni mesajlar için subforum_unread.gif seçiyoruz ve her zaman ön belleği temizliyoruz
HER ZAMAN İŞLEM YAPMADAN ÖNCE YEDEK ALMAYI VE ÖNBELLEĞİ TEMİZLEMEYİ UNUTMAYIN.
Temayı yenilerken karşımıza çıkan şu problemden nasıl kurtulabiliriz?
"Bu tema dosya sisteminde saklanmıştır, şu an için yenilenmenize gerek yoktur"
temayı yenileyemiyorum yav
sablonları ve gorselleri yenile sadece ortadaki yenilenmez subsilver2 de
subsilver 2 de yukarıdaki yöntemi uyguladıktan sonra tarayıcı çerezlerini silamorti yazdı:Temayı yenilerken karşımıza çıkan şu problemden nasıl kurtulabiliriz?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir