Profil kısmında sistem özelliklerinin ayrı bir pencerede

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Profil kısmında sistem özelliklerinin ayrı bir pencerede

Mesaj gönderen UFUKXXX »

Profil kısmında sistem özelliklerinin ayrı bir pencerede gösterilmesini nasıl yaparız arkadaşlar.

Aşağıda resimde kare içine aldığım yerde sistem özellikleri kısmına tıkladığında küçük bir popup pencerinde Bilgisayar yada playstation 3 sistem bilgilerinin olduğu bir kısmın çıkmasını nasıl yapabilriz ?
profil ayarlarından ayarlanmalı her kullanıcı.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Profil kısmında sistem özelliklerinin ayrı bir pencerede

Mesaj gönderen UFUKXXX »

Yardımcı olabilecek kimse yokmu arkadaşlar, forumda paylaşım gerçekten çok çok az, kaçgündür cevap bekliyorum ama bu konu hakkında cevap yazan olmadı şimdiye kadar.

Bu modların açıklamalı olduğu bir site tavsiye edermisin ordan bakayım bari.
Kullanıcı avatarı
coldness
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen coldness »

bunu bende çok merak ediyorum doğrusu ancak sanırım sen sorunu biraz çözmüşe benziyorsun çünkü burada gösterdiğin resimde medeni durumu gözükmüyor ancak sitendeki son halinde var. Bunları nereden ekliyorsun acaba?
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen UFUKXXX »

coldness yazdı:bunu bende çok merak ediyorum doğrusu ancak sanırım sen sorunu biraz çözmüşe benziyorsun çünkü burada gösterdiğin resimde medeni durumu gözükmüyor ancak sitendeki son halinde var. Bunları nereden ekliyorsun acaba?
Medeni hali yada hangi takım olduğunu çok kolay bir şekilde ekleyebilirsin.

Yönetim kontrol paneli / Kullanıcılar ve gruplar / özel profil alanları kısmına gir

Hemen sağ tarafta yeni alan oluştur var onun yanındaki kutucuğa alan ismi yaz ve yandaki sekmeden açılır liste kutuçuğunu işaretle ve aşağıdaki resimdeki gibi doldur.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Bunu kendin farklı örneklere sokabilirsin, takım,burç vs
Kullanıcı avatarı
coldness
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen coldness »

Teşekkürler UFUKXXX bu çok işimi gördü :)
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir