[ 3.0.5 ] proMenue

phpBB 3.0.x sürümleri için yayınlanan yeni stiller ya da temaların duyuruları için bu forumu kullanabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[ 3.0.5 ] proMenue

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Tema Adi: proMenue
Yazar: Abdul Turan
Tema Sürüm: 1.0.0
phpBB Sürüm: 3.0.5
Demo: http://demo.phpbb3styles.net/proMenue

Download:
promenue.zip
(323.89 KiB) 272 kere indirildi
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [ 3.0.5 ] proMenue

Mesaj gönderen akansu »

Yaratıcı bir fikir. Aşağı indikçe menu de iniyor, en azından farklı birşey olmuş =)

Ama bir tek menu ekleyip yeni Tema diye yayınlanır mı!? Bence yayınlanmaz. MOD olarak çıkarsaymış daha iyi olurmuş.
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Pierce_MVP »

akansu yazdı:Yaratıcı bir fikir. Aşağı indikçe menu de iniyor, en azından farklı birşey olmuş =)

Ama bir tek menu ekleyip yeni Tema diye yayınlanır mı!? Bence yayınlanmaz. MOD olarak çıkarsaymış daha iyi olurmuş.
Aynen katılıyorum.Hem bilmeyenlerde öğrenmiş olur öyle menü nasıl yapılır diye yoksa stil olarak nasıl kabul edilir ki...
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Kullanıcı avatarı
famedya
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen famedya »

Pierce_MVP yazdı:
akansu yazdı:Yaratıcı bir fikir. Aşağı indikçe menu de iniyor, en azından farklı birşey olmuş =)

Aynen katılıyorum.Hem bilmeyenlerde öğrenmiş olur öyle menü nasıl yapılır diye yoksa stil olarak nasıl kabul edilir ki...

o zaman birçok tema ya tema diyemeyiz, çünki birçok temada sadece renkler değişiyor, renk değiştirmek çokta zor bir iş değil. Kaldıki, bu menüyü yapmak renk değiştirmekten dahada güç bilmeyene göre. tema denmemesi için ancak şu olabilir, orjinal bannere kendi adınızı yazıp bir isim koyup tema diye yayınlarsanız tema denilmesi yanlış. Söylediğinizi şu şekilde değiştirebilirsiniz, "bu temadaki menüyü mod olarakta yayınlarsa, daha güzel olur". şeklinde bir söylem daha doğru olacaktır..
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Pierce_MVP »

famedya yazdı:
Pierce_MVP yazdı:

o zaman birçok tema ya tema diyemeyiz, çünki birçok temada sadece renkler değişiyor, renk değiştirmek çokta zor bir iş değil. Kaldıki, bu menüyü yapmak renk değiştirmekten dahada güç bilmeyene göre. tema denmemesi için ancak şu olabilir, orjinal bannere kendi adınızı yazıp bir isim koyup tema diye yayınlarsanız tema denilmesi yanlış. Söylediğinizi şu şekilde değiştirebilirsiniz, "bu temadaki menüyü mod olarakta yayınlarsa, daha güzel olur". şeklinde bir söylem daha doğru olacaktır..
Bizde öyle anlatmaya çalıştık en azından ben :) Diğer yapılan temalarda mutlak değişiklik oluyor renkleri değiştirme yine farklı bir tema oluşmasına neden oluyor o yüzden o "birçok temaya tema diyemeyiz" sözünüz yanlış bence..Ha tabi hiçbirşey yapmayıp bannere kendi yazınızı koyup yayınlanan temalara tabiki bende tema demem.Ayrıca tema denmesi içinde renk veya grafik değişikliği bile yapılsa bu temada tema olarak kabul edilir kanımca.
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Kilitli

“3.0.x Stil Tanıtımları & Duyurular” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir