Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ve hem kendi gayretimle hemde sizlerin desteği ile phpbb 3.0.5 sürümünü kurdum.
Fakat çok eksiğim var, örneğin; Avatar boyutlandırma adlı konuyu gördüm fakat birşey anlayamadım. Birde bu mod olayı forumdaki malum konularıda inceledim, oldukça güzel açıklanmış ama sanki internette çok derin bilgilere sahip olan insalara hitap eder gibi.
Bu konuda benim gibi düşünenlerede ve sorunları olanlarada açıklaması rahat bir şekilde bu sorularımın cevaplarını verebilir misiniz?
İlginiz için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar diliyorum.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Avatar boyutlandırma.
bu forum bunun için var zaten anlamadıgın şeyleri sorabilesin diye şuanda oldugu gibi. 
avatar boyutlandırma derken anlamadıgın sey tam olarak nedir?

avatar boyutlandırma derken anlamadıgın sey tam olarak nedir?
Ya ben birşey ekleyemiyorum ki siteye avatar boyutlandırma konusundakileri yapıyorum. brieşyerler demişler. Seomod felan onlarıda denedim olmadı adam bir dosya ismi vermiş indiriğim klasörde öyle bir dosya yok yani anlayacağın hiç birşey yapamıyorum forumun gelişimi için.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
asıl soruma cevap vermemişsin.
Seodan anlamıyorum.
avatar konusunda anlamadığın şey nedir yazmazsan ben yardım edemem.
bu arada o söylediğin linki de yollarsan iyi olur.
Seodan anlamıyorum.
avatar konusunda anlamadığın şey nedir yazmazsan ben yardım edemem.
bu arada o söylediğin linki de yollarsan iyi olur.
Tamam açıklayayım.
Forumda avatarına resim koymak isteyen bir üye resmin boyutlarından dolayı malesef koyamıyor. Fakat ben oraya öyle birşey olsun istiyorum ki resim hangi boyutta olursa olsun resmi kabul etsin ve forumda istenilen boyutlara küçültsün gibi. Bunu nasıl yapabilirim.
Aynı olay mesaj içinde geçerli kim ne kadar büyük veya ne kadar geniş, uzantısı vs. ne olursa olsun mesaj yazma yerinde benim öngürdüğüm boyutlarda resim gözüksün istiyorum.
Forumda avatarına resim koymak isteyen bir üye resmin boyutlarından dolayı malesef koyamıyor. Fakat ben oraya öyle birşey olsun istiyorum ki resim hangi boyutta olursa olsun resmi kabul etsin ve forumda istenilen boyutlara küçültsün gibi. Bunu nasıl yapabilirim.
Aynı olay mesaj içinde geçerli kim ne kadar büyük veya ne kadar geniş, uzantısı vs. ne olursa olsun mesaj yazma yerinde benim öngürdüğüm boyutlarda resim gözüksün istiyorum.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
o söylediğin var mı bilmiyorum.
şimdilik şunu yapmalısın.
Yönetim kotrol panelinden/Genel/Avatar ayarları
birde forumda avatar diye arama yapabilirsin bulursan yaz bende öğreneyim.
şimdilik şunu yapmalısın.
Yönetim kotrol panelinden/Genel/Avatar ayarları
birde forumda avatar diye arama yapabilirsin bulursan yaz bende öğreneyim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir