Forum ekleyemıyorum
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Forum ekleyemıyorum
arkadaşlar merhaba , sıteme yukledım phpBB3'ü , forum ayarlarından forum ekledım kategorılerı tamamladım anasayfaya dondum sadece ılk kategorı gozukuyor , sonra yukarıda "Yeni oluşturulan forumların görüntülenmesi için uygun izinleri kopyalamalı ya da ayarlamalısınız." boyle bı yazı okudum fakat ayarları yapmaya calıstım cok karısık geldı ıçı , bana yardımcı olursanız sevınırım
Re: Forum ekleyemıyorum
Forumu ilk kurduğunda anasayfada "test forum" adlı bir kategori olması lazım.Yeni açıcağın kategori ve forumların izinlerini bu forumdan kopyalayarak görünmesini sağlayabilirsin.
Eğer o forumu sildiysen ya izinleri kendin ayarlamalısın ya da forumu silip tekrar kurmalısın.Benim de başıma gelmişti bu olay, ben forumu tekrar kurmayı tercih ettim, sana da bunu öneririm.
Kolay gelsin.
Eğer o forumu sildiysen ya izinleri kendin ayarlamalısın ya da forumu silip tekrar kurmalısın.Benim de başıma gelmişti bu olay, ben forumu tekrar kurmayı tercih ettim, sana da bunu öneririm.
Kolay gelsin.
denedım fakat olmuyor , yaptıgım ıslem su : bastan ınstall ettım , ılk kategorınız ve ılk forumunuz vardı karsımda test olarak degıl de boyleydı , daha sonra yenı kategorı kurdum onun ıznını ılk kategorınız olan ızınden kopyaladım kurdum gene de olmadı ,cunku duzenleye gırdıgımde sankı kopyalamamıs gıbı ızınlerı kopyalama secenegı hep secılı oluyor dıger secenek hıc aktıf olmuyor kaydetsem de , başka bır onerısı olan?
ek olarak kısacası , yenı forum ılk kategorı uzerıne ekleyeılıyorum oluyor ızınler fakat , yenı bır kategorı acamıyorum o gorunmuyor anasayfada admın panelınde gorunuyor
ek olarak kısacası , yenı forum ılk kategorı uzerıne ekleyeılıyorum oluyor ızınler fakat , yenı bır kategorı acamıyorum o gorunmuyor anasayfada admın panelınde gorunuyor
Yeni bir kategori açtığında eğer içinde bir forum yoksa o gözükmez.Bunu düşündün mü?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Aynı şey benimde başıma geldi sürüm güncelledim ama yeni forum yada kategori açılmıyor
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ve 1 misafir