Sorun cozulmustur, silinebilir.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Sorun cozulmustur, silinebilir.
Sorun cozulmustur, tesekurler
Her emegi secen herkeze tesekurler diyorum.
Silinebilir bu topic...
Her emegi secen herkeze tesekurler diyorum.
Silinebilir bu topic...
En son mukiw tarafından 17.12.2009, 23:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: İstenilen başlık mevcut değil.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Boyle bir sey cikiyor, eski mesajlarin hepsinden.
Anca bugun de sonra actigim mesaj lara girebiliyorum.
Boyle bir sey cikiyor, eski mesajlarin hepsinden.
Anca bugun de sonra actigim mesaj lara girebiliyorum.
En son mukiw tarafından 17.12.2009, 23:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yaptığınız değişiklikleri bilmeden sorun hakkında fikir belirtmemiz mümkün değil.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Akşam akşam güldürdün beni yaaSelam arkadaslar,
Ben bugun biraz orasiyordum forumumda.
Ondan sonra eski konulara giremez oldum birden soyle bir sey cikiyor ; İstenilen başlık mevcut değil.
Dige . Ama daha yeni ki actigim konulara girebiliyorum.
Ama eskilere giremiyorum.
Nevar yardim edim.
Simdiden tesekurler.
Selam arkadaslar,
Ondan sonra eski konulara giremez oldum birden soyle bir sey cikiyor ; İstenilen başlık mevcut değil.
Nevar yardim edim.
Simdiden tesekurler.

EDIT: Zamanında buradaki gibi bir konu açmışsın. Yine benzeri bir problem mi? Ayrıntı verirsen yardımcı olabiliriz belki..
Selam , Evet zamaninda boyle konu actigdim . Ama ozaman cevap yazamiyodum mesaja . Ama posting.php yi degistirdikten sonra yazabildim.doctoralone yazdı:Akşam akşam güldürdün beni yaaSelam arkadaslar,
Nevar yardim edim.
Simdiden tesekurler.
Selam arkadaslar,
Nevar yardim edim.
Simdiden tesekurler.Uğraşırken neyiyle uğraşıyodun? Yönetim panelinden ayarlarla mı, ftpden dosyalarla mı gibi değişik sorular geliyo insanın aklına..
EDIT: Zamanında buradaki gibi bir konu açmışsın. Yine benzeri bir problem mi? Ayrıntı verirsen yardımcı olabiliriz belki..
Bu ayni problem degil baska.
Ben basliklari goruntuleyebilemiyorum.
Her girdigim baslikta ayni sorun yaziyor. Gordugunuz gibi usteki resim de.
Ama bugun den sonra actigim basliklari sadaece goruntuleyebiliyorum.
Yardimci olursaniz sevinirim vede su modu yuklerken oldu problem ; viewtopic.php?f=57&t=15514
Simdiden tesekurler...
nevar alahim bana yardim edin,
Forumdaki uyeler soruyor , sorun yaasaniyor.
Nasal cozegegim nevar acil yardim edin.
Simdiden tesekurler...
Forumdaki uyeler soruyor , sorun yaasaniyor.
Nasal cozegegim nevar acil yardim edin.
Simdiden tesekurler...
Forum adresini de belirtin bi zahmet soru sorarken, iki günde kaç kişiye aynı şeyi yazmak zorunda kaldım yahu.
www.mukieq.com ; Forum adresim ...
Bahsettiğin moddan bu hatanın çıkabileceğini düşünmüyorum.
Başka değişiklik yaptın mı veya mod kurdun mu?
Temayı değiştirip dene, ayrıca olmadı saf phpBB dosyalarını yüklemeyi dene. Modları tekrar kurman gerekecek tabi.
Başka değişiklik yaptın mı veya mod kurdun mu?
Temayı değiştirip dene, ayrıca olmadı saf phpBB dosyalarını yüklemeyi dene. Modları tekrar kurman gerekecek tabi.
Tesekur ederim abi , ben de o moddan gelecegini dusunmuyorum. Vede modlari yeniden kururum , yeterki eski mesajlarimi geri okuyabiliyim. Ama hangi saf phpBB dosyalari onlari bir soylesen abi hemen yapacagim.
Abi thema degistirdim 3 tane hepsinde yine ayni sorunu verdi galiba senin dedigin gibi son care saf phpBB klasurlerini yenilemek hangileri bunlar. Modlar onemli degil yenilerim. Tek istegim mesajlarimi acabiliyim. Bir yasan abi saf phpBB klasurlerini. Acil lazim nevar abi. Simdiden tesekurler. Insallah bu sorunu bugun icinde haledebilirim...
Abi yardim yokmu nevar,,,^^^^
Usteki sorularimi cevapliyan birisi yokmu ??
config.php dışındaki tüm dosyaları yüklemelisin. Anasayfadan phpBB 3.0.6'yı indirip ftp ye yükle. Tekrar edeyim config.php'ye dikkat et, onu yüklemeyeceksin.
Abi hepsini yeniledim, Sadece dedigin gibi config.php yenilemedim.
Ama yine fark yok ayni hatayi yine veriyor?????
Ama yine fark yok ayni hatayi yine veriyor?????

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir