Onaysız mesaj gönderebilmek
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Onaysız mesaj gönderebilmek
Selam arkadaşlar,
Benim forum sitemde kayıtlı kullanıcılar gönderdikleri mesajları ben admin olarak onay vermeden nasıl gönderebilirler.Ben burada onay kısmını nasıl kaldırabilirim. Kayıtlı kullanıcılar yazdıkları mesajları gitmediklerini düşündüklerinden dolayı tekrar tekrar yazıyorlar. Modetaratör kont.panelinden açıp onay vermeden mesajlar görünmüyor. Grup izinleri , kullanıcı izinlerini kontrol ettim standart erişim olarak gözüküyor ancak yinede durum aynı. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Benim forum sitemde kayıtlı kullanıcılar gönderdikleri mesajları ben admin olarak onay vermeden nasıl gönderebilirler.Ben burada onay kısmını nasıl kaldırabilirim. Kayıtlı kullanıcılar yazdıkları mesajları gitmediklerini düşündüklerinden dolayı tekrar tekrar yazıyorlar. Modetaratör kont.panelinden açıp onay vermeden mesajlar görünmüyor. Grup izinleri , kullanıcı izinlerini kontrol ettim standart erişim olarak gözüküyor ancak yinede durum aynı. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Onaysız mesaj gönderebilmek
bu yazdıgım sıralamayı kontrol edin ve düzenleyin.
Yönetim kontrol paneli/ İzinler/Forum rolleri/Standart erişim/Sayfanın en altına bakın/Çeşitli/Onaylama olmadan mesaj gönderebilir/Evet olarak işaretleyin.
Yönetim kontrol paneli/ İzinler/Forum rolleri/Standart erişim/Sayfanın en altına bakın/Çeşitli/Onaylama olmadan mesaj gönderebilir/Evet olarak işaretleyin.
bunları kontrol ettim evet seçeneği seçili fakat yine de durum aynı
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
diğer herhangi biryerlerde Aslayı işaretlemiş olabilirsiniz.
Asla olarak işaretli olan herşeyi hayr olarak ayarlamalısın.
Asla olarak işaretli olan herşeyi hayr olarak ayarlamalısın.
Hayır olarak var ancak asla olarak seçili bir seçenek yok. Kullanıcaların bazılarına özel olarak izin verdim, Grup izinleri olarak tekrar düzenledim fakat her iki seçenekte bir işe yaramadı. Herhangi bir forumun içine girip baktığımızda alt kısımda bulunan;
Bu foruma yeni başlıklar gönderebilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silebilirsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz
bildirileri var olmasına rağmen ben onaylamadan kullanıcılar gönderdikleri mesajları görüntüleyemiyorlar. Bu iş canımı çok sıkmaya başladı doğrusu.
Bu foruma yeni başlıklar gönderebilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silebilirsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz
bildirileri var olmasına rağmen ben onaylamadan kullanıcılar gönderdikleri mesajları görüntüleyemiyorlar. Bu iş canımı çok sıkmaya başladı doğrusu.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ne olduguna hala anlam veremedim. birde şunu dene.
Ykp/Genel/Mesaj ayarları/Sırada bekleyen mesajları aç:/Hayır/Gönder
Ykp/Genel/Mesaj ayarları/Sırada bekleyen mesajları aç:/Hayır/Gönder
Evet bu defa işe yaradı yardımların için çok sağol Difficulty
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
keşke daha önce söyleseydim görmüştüm ama o bölümle alakalı değildir diye düşünmüştüm. neyse işe yaramasına sevindim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir