Forum Anasayfada Forum yazı rengini değiştirmenin yolu burda

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Forum Anasayfada Forum yazı rengini değiştirmenin yolu burda

Mesaj gönderen satcell »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

styles/prosilver/theme /colours.css

colours.css deki #105289 TEK TEK BULUP İSTEDİĞİMİZ RENK KODU İLE DEĞİŞTİRİYORUZ

styles/prosilver/theme /links.css

links.css deki #898989 TEK TEK BULUP İSTEDİĞİMİZ RENK KODU İLE DEĞİŞTİRİYORUZ

NOT:ön bellek temizliği yapın sonra temayı yenileyin sonra tarayıcınızdaki çerezleri silin.istediğiniz renkle değiştirirken tek bir renk seçin colours.css,links.css yerleri o seçtiğiniz renk kodu ile değiştirin
juba
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Forum Anasayfada Forum yazı rengini değiştirmenin yolu burda

Mesaj gönderen juba »

acaba sadece bir iki forumun rengini değiştirme imkanımız var mı?
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

juba yazdı:acaba sadece bir iki forumun rengini değiştirme imkanımız var mı?
öyle hiç denemedim
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen difficulty »

bu fikirden yola cıkarak konulardaki ve yorumlardaki renk değişimi sorunumu çözdüm teşkler.
Erhan Erbir
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Forum Anasayfada Forum yazı rengini değiştirmenin yolu b

Mesaj gönderen Erhan Erbir »

satcell yazdı:

colours.css deki #105289 TEK TEK BULUP İSTEDİĞİMİZ RENK KODU İLE DEĞİŞTİRİYORUZ

styles/prosilver/theme /links.css

links.css deki #898989 TEK TEK BULUP İSTEDİĞİMİZ RENK KODU İLE DEĞİŞTİRİYORUZ

NOT:ön bellek temizliği yapın sonra temayı yenileyin sonra tarayıcınızdaki çerezleri silin.istediğiniz renkle değiştirirken tek bir renk seçin colours.css,links.css yerleri o seçtiğiniz renk kodu ile değiştirin

bunu başka tema da uygulamak için daha ayrıntılı anlatırmısın... Yani bulmam gereken renk kodunu değilde yazı tipi kodunu verebilirmisin ?
Mesela ben post yazılarının renklerni değiştirmek istiyorum. color.css i kurcaladım ama hangisini değiştirmem gerektiğini bulamadım...
HayatAğacı
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen HayatAğacı »

satcell

buraya nerden giriyoruz.... az daha detaylı anlatırsan sevinirim.... ftp denmi yoksa ykp denmi..

detaylı anlatırsanız daha güzel olacaktır...
www.definelerim.com

Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme! Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

Ftp den düzenlenecek dosyayı indiriyorsun bir de yedeğini al notepad ile işlemleri yapıyorsun sonra tekrar aynı yere atıyorsun .Farklı temalar da renkler farklı bu anlatım prosilver için ama düzenlenecek dosyaları prosilver tabanlı temanız da bularak yukarıda ki yöntem ile bütün prosilver tabanlı temalara uygulaya bilirsiniz
Erhan Erbir
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Erhan Erbir »

satcell yazdı:Ftp den düzenlenecek dosyayı indiriyorsun bir de yedeğini al notepad ile işlemleri yapıyorsun sonra tekrar aynı yere atıyorsun .Farklı temalar da renkler farklı bu anlatım prosilver için ama düzenlenecek dosyaları prosilver tabanlı temanız da bularak yukarıda ki yöntem ile bütün prosilver tabanlı temalara uygulaya bilirsiniz
yukarıdaki yöntemle prosilver tabanlı temaya uygulayacam da verdiği renk kodu benim colours.css te yok ... hangi koda bağlı o renk kodu? Bana biri kodun dizinini söylesin lütfen...
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

Prosilver de o renk kodu var colours.css de.Senin prosilver tabanlı teman ile prosilver temanın css karşılaştır hangi renkleri değiştireceğini bulabilirsin tabi yukarıda verdiğim renk kodlarını prosilver tema da bul sonra prosilver tabanlı temanda hangi renk kodlarını değiştireceğini bulabilirsin. Prosilver temada örnek colours.css de a.topictitle de color:#105289 bulduktan sonra prosilver tabanlı temanda colours.css de a.topictitle de color: buluyorsun renk kodunu istediğin gibi değiştiriyorsun
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir