Forum Anasayfada Forum yazı rengini değiştirmenin yolu burda
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Forum Anasayfada Forum yazı rengini değiştirmenin yolu burda
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
styles/prosilver/theme /colours.css
colours.css deki #105289 TEK TEK BULUP İSTEDİĞİMİZ RENK KODU İLE DEĞİŞTİRİYORUZ
styles/prosilver/theme /links.css
links.css deki #898989 TEK TEK BULUP İSTEDİĞİMİZ RENK KODU İLE DEĞİŞTİRİYORUZ
NOT:ön bellek temizliği yapın sonra temayı yenileyin sonra tarayıcınızdaki çerezleri silin.istediğiniz renkle değiştirirken tek bir renk seçin colours.css,links.css yerleri o seçtiğiniz renk kodu ile değiştirin
NOT:ön bellek temizliği yapın sonra temayı yenileyin sonra tarayıcınızdaki çerezleri silin.istediğiniz renkle değiştirirken tek bir renk seçin colours.css,links.css yerleri o seçtiğiniz renk kodu ile değiştirin
Re: Forum Anasayfada Forum yazı rengini değiştirmenin yolu burda
acaba sadece bir iki forumun rengini değiştirme imkanımız var mı?
öyle hiç denemedimjuba yazdı:acaba sadece bir iki forumun rengini değiştirme imkanımız var mı?
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu fikirden yola cıkarak konulardaki ve yorumlardaki renk değişimi sorunumu çözdüm teşkler.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1170425juba yazdı:acaba sadece bir iki forumun rengini değiştirme imkanımız var mı?
Bu modu kurabilirsen temayı isteğin gibi düzenleyebilirsin
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Forum Anasayfada Forum yazı rengini değiştirmenin yolu b
satcell yazdı:
bunu başka tema da uygulamak için daha ayrıntılı anlatırmısın... Yani bulmam gereken renk kodunu değilde yazı tipi kodunu verebilirmisin ?
Mesela ben post yazılarının renklerni değiştirmek istiyorum. color.css i kurcaladım ama hangisini değiştirmem gerektiğini bulamadım...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
satcell
buraya nerden giriyoruz.... az daha detaylı anlatırsan sevinirim.... ftp denmi yoksa ykp denmi..
detaylı anlatırsanız daha güzel olacaktır...
buraya nerden giriyoruz.... az daha detaylı anlatırsan sevinirim.... ftp denmi yoksa ykp denmi..
detaylı anlatırsanız daha güzel olacaktır...
www.definelerim.com
Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme! Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme! Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
Ftp den düzenlenecek dosyayı indiriyorsun bir de yedeğini al notepad ile işlemleri yapıyorsun sonra tekrar aynı yere atıyorsun .Farklı temalar da renkler farklı bu anlatım prosilver için ama düzenlenecek dosyaları prosilver tabanlı temanız da bularak yukarıda ki yöntem ile bütün prosilver tabanlı temalara uygulaya bilirsiniz
-
- Kayıtlı Kullanıcı
yukarıdaki yöntemle prosilver tabanlı temaya uygulayacam da verdiği renk kodu benim colours.css te yok ... hangi koda bağlı o renk kodu? Bana biri kodun dizinini söylesin lütfen...satcell yazdı:Ftp den düzenlenecek dosyayı indiriyorsun bir de yedeğini al notepad ile işlemleri yapıyorsun sonra tekrar aynı yere atıyorsun .Farklı temalar da renkler farklı bu anlatım prosilver için ama düzenlenecek dosyaları prosilver tabanlı temanız da bularak yukarıda ki yöntem ile bütün prosilver tabanlı temalara uygulaya bilirsiniz
Prosilver de o renk kodu var colours.css de.Senin prosilver tabanlı teman ile prosilver temanın css karşılaştır hangi renkleri değiştireceğini bulabilirsin tabi yukarıda verdiğim renk kodlarını prosilver tema da bul sonra prosilver tabanlı temanda hangi renk kodlarını değiştireceğini bulabilirsin. Prosilver temada örnek colours.css de a.topictitle de color:#105289 bulduktan sonra prosilver tabanlı temanda colours.css de a.topictitle de color: buluyorsun renk kodunu istediğin gibi değiştiriyorsun
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir