Phpbb3 'xand' tema sorunu & geliştirilmesi

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
liseligenc
Kayıtlı Kullanıcı

Phpbb3 'xand' tema sorunu & geliştirilmesi

Mesaj gönderen liseligenc »

Arkadaslar sizden phpbb3 xand teması için 3 yardim isteğim olacak lütfen yardim edin çok rica ediyorum

Demo : http://demo.phpbb3styles.net/xand

Sorunlar :
1.banner sorunuphpbb3 xand temasındaki banneri ''top.gif'' değiştirince sorun yaşıyorum banner bozuk çıkıyor yamuluyor yada üstü siyah kalıyor..vs ben kendi hazırladiğin ölçüde olsun istiyorum :(

2.phpbb3 xandde yandaki (sağ ve solundaki) yan renkler yok örnek resimdeki gibi olsun istiyorum (buarada phpbb3 demo linkinden temayi indirin tema klasorunde images/backs.gif var) ama siteyi kurunca o renk yanlarda olmuyor :(

3.forum başlıkları varya ''başlıklar,mesajlar,son mesaj'' orası turuncu hiç güzel değil yakışmıyor xand'e ben örnek resimdeki tonda olsun istiyorum (yeşil) demo sitesinde yesil var ama çok cirtlak ornek resimdeki yesil daha göze hoş geliyor..

örnek açıklayıcı resim : [ resmi görüntülemek için tıklayın ]

not :eğer dosyalarda değişiklik yapacaksanız hemen veririm isteyin yeter.. örneğin : index.php wiem.php falan filan olur ya o dosyayı veriyim düzenlersiniz

şimdiden tesekurlerr ne olur yarim edin
liseligenc
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Phpbb3 'xand' tema sorunu & geliştirilmesi

neden kimse yardim etmiyor ???????????????
liseligenc
Kayıtlı Kullanıcı

cevap wer
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

Bu güncel bir tema değil, tavsiye etmem o yüzden.
Nasıl bir logo ekliyorsun? Logo boyutlarını temanın logo boyutlarına eşitlemen lazım.
Eklediğin logonun boyutlarını vs bilmeden senin logo ile ilgili nasıl yorum yapabiliriz?

Şu üst tarafın yeşil olmasını istiyorsan cellpic3.gif resmi ile oyna.

Forum linklerinin rengini ise stylesheet.css dosyasında forumlink kısmının renk kodunu değiştir.
doctoralone
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen doctoralone »

liseligenc yazdı:cevap wer
emredersin
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir