[3.0.6] List top topic
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [3.0.6] List top topic
tesekkurler ancak subsilver2 jquery ve jquery-ui-tab eklentilerini desteklemiyor o yuzden sordum zaten 

@Cyneyt
subsilver2 temasında List Top Topics Advanced eklentisi kullanılabilir.
subsilver2 temasında List Top Topics Advanced eklentisi kullanılabilir.
hmm ben sulsilver2 temasinin jquery ve jquery-ui-tab bu dosyalari desteklemedigini saniyordum bi denim ozaman 

Mod 1.0.1 sürüme güncellenmiştir.
İlgili dosyalar ilk mesaja eklenmiştir
Değişiklikler
# Forum izinleri ile ilgili sorun düzeltildi.( Giriş yapmış kullanıcıya farklı sayıda misafire farklı sayıda mesaj gösteriliyordu. )
# En çok mesaj yazanlar eklenti olarak eklendi.
# Yeni üyeler eklenti olarak eklendi.
# phpbb_seo ile ilgili düzenlenme yapıldı.
İlgili dosyalar ilk mesaja eklenmiştir
Değişiklikler
# Forum izinleri ile ilgili sorun düzeltildi.( Giriş yapmış kullanıcıya farklı sayıda misafire farklı sayıda mesaj gösteriliyordu. )
# En çok mesaj yazanlar eklenti olarak eklendi.
# Yeni üyeler eklenti olarak eklendi.
# phpbb_seo ile ilgili düzenlenme yapıldı.
Son güncellemeden sonra language/tr/mods/top_list_topic.php dosyasını UTF8 with BOM şeklinde kaydetmişsiniz. O yüzden 1 satırında hata gösteriyor.
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
phpBB3 Temaları | SufiForum
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Kardeş ben 3.0.7 PL-1 sürümü kullanıyorum. Temam da mavilim. Ama ne yazık ki kurulumda bahsedilen dosyalar benim her 3 tema dosyayasında da yok. yardımcı olacak biri yok mu
Acaba son 10 başlık değilde 15 yapmak istesek bu değişikliği nasıl yaparız acaba bilgisi olan varmı?
includes/list_top_topic.php dosyasının en altında 10 olan değeri 15 yapmalısın.
Sağol,yalnız 15 yaptıktan sonra tüm seçeneklerden yalnızca 1 tanesi yine 10 tane gösteriyor oda populer konular başlığı..Bir fikrin varmı niçin 10 başlık gösterdiği hakkında.Evrek4 yazdı:includes/list_top_topic.php dosyasının en altında 10 olan değeri 15 yapmalısın.
Muhtemelen forumunda 10 tane popüler konu vardır, bu sebeple 10 tane gösteriyordur. Forumdaki popüler konu sayısı arttıkça düzelir o. Popüler konu mesaj sınırını düşürüp daha düşük mesajlı konuların popüler konu olmasını sağlayabilirsin. Yönetim paneli > Mesaj ayarları kısmından ayrlanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Renk stilleriyle nasıl oynayabiliriz acaba bunun?.Gri bir görüntü var ama forumum mavi ağırlıklı.Yardımcı olursanız sevinirim.
Yokmu bilen yada yardımcı olabilecek acaba?SysL yazdı:Renk stilleriyle nasıl oynayabiliriz acaba bunun?.Gri bir görüntü var ama forumum mavi ağırlıklı.Yardımcı olursanız sevinirim.
template/ui-tabs klasörüne bakmalısın sysl, oradan resimleri ve renk kodlarını değiştirebilirsin.
Peki list top topic kısmındaki konuya tıklayıp sayfayı açtığında; örnek60 sayfalık bir konu diyelim.. bu açtığı sayfadaki ilk sayfayı açıyor acaba yazılan son mesaj alanını yani 60ncı sayfayı göstermesi sağlanamazmı yada biz bu değişikliği nasıl yaparız bilginiz varmı.yardımınız için ayrıca teşekkür ederim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir